Коментари заляха мрежата след смъртта на Рамбо. Хора, които вероятно само са го подминавали, обвиниха родните институции, дори Европейския съюз (ЕС), Америка и демокрацията за смъртта му.

БЛИЦ припомня, че бездомникът, който от години живее до пазар "Краснодар", бе открит мъртъв в ранните часове на понеделник.

Стотици, ако не хиляди, са се сблъсквали с колоритния бездомник. Много от тях го хранеха, даваха му левчета, често обръщани от него в алкохол.

Някой го съжаляваха, други упрекваха за избора му на начин на  живот, пише Burgas24.bg. 

В социалните мрежи се изсипаха упреци към институциите, че са му обърнали гръб, но истината е, че той предпочете улицата пред приюта.

Ето и част от коментарите, оставени за Рамбо в социалните мрежи:

"Бог да го прости.А тия който пишат поне да знаят как се казва.Недьо Димов Карагьозов,род .1959 год.в с.Зидарово";

"Познавам го от повече 15 год.Беше много здрав мъж.Но в един момент изоставен от всички реши своята съдба.Алкохол и живот лете и зиме под небето.И виждах година след година и година как отслабва много години той спеше на адски жега и адски студ,прибирах го в домове но той отново си беше решил съдбата.

И така години и до в днес.Вчера за последно му купих да яде.Никога не съм му купувал или давал алкохол.Бог да го прости.Не беше лош човек ако беше щях да кажа.Просто съдбата му е била такава..Беше атракциите на махалата";

"Човешко същество.Лека му пръст.НО....това цялото внимание е само защото по свой начин беше някаква "атракция"/приятна??/ на едно много посещавано място.Кой щеше да го спомене,ако беше издъхнал в някоя глуха уличка никому познат...

И кой се сеща за всички други,нямащи неговата "популярност"точно в този момент завити с парцали и картони под някой балкон или вход.И когато някой от тях се спомине/ от студ/пак ли ще сме толкова съпричастни??/със закъснение естествено/";

"Той беше благородна душа! Поне вчера му купих кафенце! И той искаше да го раздели с друг клошар. Клошар не значи глупак".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук