Потънал в скръб младоженец от Южна Каролина, САЩ, проговори за голяма трагедия, сполетяла го минути след края на сватбеното тържество, съобщава GlasNews.bg.

На 28 април Арик Хътчинсън и Саманта Милър празнуват сватбения си ден във Фоли Бийч, САЩ. В края на вечерта се качват на количка за голф, за да се приберат в хотела.

Няколко минути по-късно кола ги удря отзад с малко над 100 км/ч, а в тази зона максималната скорост е 40 км/ч. Количката за голф се превърта няколко пъти и спира на цели 90 метра от мястото на удара. Булката умира на място, а младоженецът е с два счупени крака и други фрактури по лицето и гърба. Другите двама роднини, пътували с тях, също имат наранявания, но по-леки.

 

Арик Хътчинсън не помни нищо от удара. Събужда се в болницата и вижда като сред мъгла лицето на майка си. Тогава разбира каква трагедия го е сполетяла.

„Все още се опитвам да осъзная какво се е случило. Онази вечер започна приказно, но завърши кошмарно. Бяхме събрали приятели и роднини от цялата страна. Всички бяха толкова щастливи“ – разказа днес Арик Хътчинсън пред популярното ТВ предаване „Добро утро, Америка“.

Той сподели и кои са били последните думи на 34-годишната му съпруга „Не искам тази вечер да свършва“.

Зад волана на колата, предизвикала катастрофата, е била 25-годишната Джейми Коморски. Алкохолът в кръвта й е бил 2,61 промила.

По-рано през седмицата Арик Хътчинсън заведе дело срещу Коморски, като описа заведенията, които тя е посетила преди катастрофата.

„Тя очевидно е била много пияна, но в заведнията са продължавали да й сервират алкохол“ – коментира потъналият в скръб мъж от Южна Каролина.

На въпроса в „Добро утро, Америка“ дали би искал да каже нещо на Джейми Коморски, отговорът му бе „Не. В момента не бих разговарял с нея“.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук