Вчера самолет на авиокомпания S7, пътуващ по маршрута Москва-Тиват, е бил принуден да кацне в съседна Подгорица поради технически проблеми. Солистката на руската група Serebro, Олга Серябкина, която пътувала на самолета по време на инцидента, нарече "ад" това което се случваше на борда в този момент. Изданията публикуваха видеа от борда на машината. Съдейки по виковете и плача на записа - хората наистина са се изплашили за живота си.
Вокалката на "Серебро" Олга Серябкина пише в "Инстаграм", че те са "можели да умрат", "в самолета бе ад - всички крещяха и плачеха", докато стюардесите "се държаха много непрофесионално" и само създавали паника.


От авиокомпанията отговориха, че самолетът не могъл да кацне там, където е било планирано, поради технически проблем, а екипът в същото време е "действал професионално".


Междувременно, друг пътник от самолета, който направи аварийно кацане в Черна гора, публикува в интернет видео, направено също на борда на самолета. Самият пътник казва, че Олга Серябкина не е била съвсем права в нейния пост като е писала за непрофесионализма на стюардесите при кацането.

Според него, само една жена с бебе на ръце се е поддала на паника и стюардесите я успокоили. Като цяло той смята, че стюардесите са действали професионално, макар че отначало се объркали малко. 

Превод и редакция: БЛИЦ