Заместник-кметът на община Мездра Сашо Илиев и съпругата му Весела са пострадалите врачани при жестоката катастрофа край Луковит в неделя, при която загина възрастна жена, съобщава BulNews.bg. 

Припомняме, че инцидентът стана към 17 часа на пътя София - Плевен, на около 1 км преди село Радомирци. Сблъскали се лек автомобил "Нисан Кашкай", управляван от 56-годишен мъж от Луковит, и "Фолксваген Голф" с водач 19-годишен младеж от село Бежаново. Ударът е станал в момент, в който водачът на японското возило извършвал маневра обръщане в обратна посока.

При катастрофата на място е починала 76-годишна жена от Луковит, която е пътувала на задната седалка на "Нисан"-а. В същата кола са пътували заместник-кметът на Мездра Сашо Илиев /55 г./ и съпругата му Весела Илиева /51 г./, която е служител в Териториалното поделение на НОИ - Враца.

И двамата са ранени при жестокия удар, като по-тежко е състоянието на жената. Тя е настанена в плевенската УМБАЛ "Д-р Георги Странски", като лекарите се борят за живота й. Съпругът и също е в боолница, но травмите му не са сериозни. 

Семейството е от Враца, като Сашо Илиев е бивш служител на общината. Весела Илиева държи магазина за обувки на фирмата "GiAnni" в центъра на Враца.