Преди време изследователят на аномални същества, Лон Стриклър, получи писмо от анонимен жител на Съединените щати, в което разказва история от 10 декември 2006 г.

Авторът на историята се връщал с баща си от автомобилни състезания край Сан Диего. Разказвачът заспал в микробуса, а след няколко минути разбрал, че баща му е ударил колата. Чували се ужасните писъци на жена. Било ясно, че е станало произшествие.

Бащата на разказвача се приближил до осакатените хора, заседнали в разбитите коли. Той не ги извадил, просто е разговарял с тях и се е обадил на 911. По-късно станало известно, че някаква жена - лекар, казала на бащата, че ранените не трябва да се докосват.

Мистичното в тази история е, че няколко часа преди инцидента се е разбил медицински хеликоптер. Трима души били убити, включително тази жена. Никой не разбрал как мъртъв човек може да се върне към живота.

Катастрофата с хеликоптер станала на 10 декември 2006 г. на пътя за Сандерсън Аве близо до Хемет, Калифорния. Заслужава да се отбележи, че авторът на историята не е видял момента, в който баща му е бил посъветван от лекаря.

Превод: БЛИЦ