37-годишен мъж от Казанлък загина при пътен инцидент на автомагистрала “Хемус“, преди разклона за гр.Провадия. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Варна.

От полицията информират, че по първоначални данни мъжът е управлявал  „Хонда Сивик“, който по неустановени до момента обстоятелства излязъл извън платното за движение и се блъснал в крайпътен билборд. По случая е образувано досъдебно производство.

Очевидец на инцидента сподели във Фейсбук групата “Виждам те КАТ-ВАРНА” какво точно се е случило, пише "Нова Варна".

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

"Сега ще ви разкажа цялата тъжна ситуация. Докато пътувахме с жена ми, случайно забелязах катастрофирал автомобил над канафката. Спрях и побягнах към колата, а жена ми звънна на 112. В същия момент спряха един товарен бус и кола. През това време се оказа, че преди жена ми да се обади на 112 (3-4 мин преди това) друга жена е станала пряк свидетел на удара, но не е спряла.

Подала е неточна и непълна информация на диспечера и е заминала, поради което са изпратили само полицейски патрул. Сивика беше смачкан до неузнаваемост след удара в билборда, а човекът беше много тежко пострадал, с политравма.

В крайна сметка линейката и пожарната дойдоха около 10-12 мин след нашия сигнал, но за голямо съжаление човекът издъхна, докато режеха тавана, за да го изкарат от колата."

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!