При катастрофата между два Сеата в бургаския жк „Братя Миладинови“, станала в неделя, е пострадало едногодишно дете, пише "Флагман". То е било в Толедото, което управлявано от 30-годишна бургазлийка, не спира на знак „СТОП“ и отнема предимството на Ибизата. Водачката - неговата майка - също е ранена.

Майката и синът са прегледани от пристигналия на място екип на Спешна помощ. Установено е, че има основание да бъдат хоспитализирани и са откарани до УМБАЛ-Бургас с линейка. Те са настанени в отделение „Неврохирургия“ със сътресение на мозъка – за щастие без опасност за живота.

Както писахме по-рано, от удара блъснатият Сеат се отмества и се забива в в паркиран край пътя Фолксваген Пасат на 46-годишен бургазлия, като нанася материални щети.

Междувремено през уикенда има и още един пострадал от катастрофа. Става въпрос за 89-годишна жена от кв. Ветрен, която е била пометена от движещо се на заден ход БМВ. Немският автомобил бил управляван от 37-годишен айтозлия, който не видял, че зад него се появила възрастната жена и я блъснал.

Бургазлийката е откарана в УМБАЛ „Дева Мария“, където е прегледана и освободена за домашно лечение с повърхностна охлузна рана на горната устна – без опасност за живота.