Жестоката катастрофа на магистрала „Тракия“, която стана в района на Сливен, и при която загинаха трима души, сред които и 2-годишно детенце, се заплита изключително много. Първоначално бе съобщено, че загиналите са мъж и жена, а момиченцето е тяхна рожба. Сега се разбра обаче, че според разследващите, мъртвите възрастни нямат роднински или семейни връзки.

Мъжът е от Стара Загора, жената - самотна майка от Ямбол. Момиченцето е на годинка и 7 месеца, мъж на 32, а жена на 22 години. всички те загинаха на място на магистрала "Тракия" в района на Сливен, след като в лекия им автомобил "Рено", спрял в аварийната лента, се вряза Ауди.

Леката кола "Рено", с която тримата са пътували в посока София, била взета под наем. Тя е с варненска регистрация. С варненска регистрация е и лекият автомобил "Ауди", който към 2,30 часа през нощта в четвъртък се врязал в спрялото в аварийната лента на магистралата Рено.

В него пътувал сам само шофьорът - мъж на 55 години от Варна. При удара той е ранен, състоянието му е сериозно, но нямало опасност за живота му. Настанен е в сливенската болница под полицейска охрана, когато здравословното му състояние позволи, ще му бъде повдигнато обвинение за причинената от него катастрофа.

Една от версиите е, че той е заспал на волана. Взета му е кръвна проба за алкохол и наркотици, резултатите от нея се очакват.

Тепърва предстои да бъдат изяснени още подробности около самоличността на жертвите и целта на пътуването им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!