Зрелищен среднощен ужас – така може да се опише опасната ситуация, разиграла се в Елин Пелин. Кадри, качени в социалните мрежи, разкриха какво точно се е случило малко след 02:30 часа.

Охранителна камера в двор е уловила как джип с мощна скорост прелита и помита оградата на къща и с бясна скорост се забива в ниска постройка.

Секунди след това водачът на возилото, който е сам в колата, дърпа джипа назад – поглежда щетите по автомобила си… без да обръща внимание на всичко, което е помел и разрушил при удара, заключва тузарското си возило и... офейква.

Тази безумна ситуация, която за щастие се е разминала без жертви, се е разиграла още на 18 януари.

Жената, качила клипа, сподели цитат на Рос Макдоналд, който гласи: „Животът е така устроен, че никой не може да избяга от справедливостта“. 

Освен това тя допълва: „Понякога, обаче, божията справедливост идва по-скоро от въздадената институционална справедливост. И все така ли ще бягаш, и все така ли ще плащаш… до безкрай. А какъв ще е краят? 

Следва продължение…“. От думите й не става ясно знае ли се кой е шофьорът и дали е бил задържан заради случилото се.

Видео от кошмарния инцидент може да видите ТУК!

Безумният инцидент и още по-неадекватното поведение на водача буквално подпалиха социалната мрежа. Ето част от коментариите:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук