Тежка катастрофа е станала на 92-ия км на АМ Тракия, малко преди отбивката за Панагюрище, предава GlasNews. Движението в посока София е блокирано, образувала се е тапа.

Библейско бедствие удари АМ "Тракия", там в момента е страшно ВИДЕО

На този етап не е ясно колко автомобила са участници в мелето, но един от тях е обърнат, а мантинелата на мястото е огъната.

На местопроизшествието има линейка и полиция. Официална информация за пострадали все още няма.

От Агенция "Пънта инфраструктура" излязоха със съобщение за инцидента:

Движението при км 91 на АМ "Тракия", в област Пазарджик, в посока София се осъществява в активната лента, поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик.

По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Шофирането под емоции не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук