Баща даде „страхотен“ пример на сина си във Варна. Мъжът заедно с детето се движили по пътя, всеки с превозното си средство – колело и тротинетка. В един момент обаче, назрява скандал между родителят и шофьор на автомобил, пише glasnews.

От споделено видео в социалната мрежа се чуват и виковете на бащата. Той вероятно упреква водачът на колата за безопасността на сина му. Спорното в случая, е къде се движат те и позволено ли е да бъдат на пътното платно.

„Живея на "Цар Асен" и "Бр. Миладинови" - чудното кръстовище... Досега такова чудо не бях виждала!! По думите на бащата, дете на 6 години и половина си карало, просто ей така (главен път).

Бащата хвърли колелото върху предната част на колата на човека!! Зад него (същия, който хвърля колелото) има пешеходна пътека на 8м. Не това е въпроса, обаче. Видеото е повече от ясно!!!! Децата ми няма как да карат тротинетки по оживени улици. Детето къде е... Баща му къде е. Тъпир,“ написа очевидка на случката.

Повечето хора, коментиращи публикацията в социалната мрежа, осъдиха поведението на бащата.

Ето какво гласят мненията:

„Голям пример дава на детето – жалък.“

„И как си стои детето в средата на улицата, докато баща му се разправя. Той да не си мисли, че е в Морската градина?“

„Баща за пример! Не очаквайте добро поколение.“

„Те виновните са най-агресивни за жалост..“

„Ще правиш панаири за "безопасността" на детето, но в същото време ще го оставиш само в средата на улицата докато минават колите?! Страхотна логика. С такива родители няма нужда да се чудим защо сегашните подрастващи са агресивни, невъзпитани, злобни и т.н.“

„Споко, много скоро ще го посетят социалните...Той поставя детето в риск...“

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук