Кървав ужас – така читателка на БЛИЦ определи пред медията ни това, което се е случило преди минути на столичния булевард „Черни връх“. Въпросният натоварен пътен участък придоби наскоро наименованието „булевардът на смъртта“.

Именно на бул. „Черни връх“ журналистът Милен Цветков намери смъртта си, пометен от мощния джип на Кристиан Николов. БЛИЦ припомня, че там на 5 юли Георги Семерджиев удари две момичета и ги уби на място, а за катастрофата съобщи първо БЛИЦ.

Сега отново на бул. „Черни връх“, но в близост до пресечката с улица „Акад. Петър Динеков“ се е разиграл пореден ужас.

Черен Мерцедес с бясна скорост връхлетя пешеходец. Вместо обаче водачът на немското возило да спре, да помогне на човека и да понесе отговорност за ужаса, който причини, той натисна газта на колата и офейка“, казва читателката ни.

На място веднага пристигнали медици и полицаи. Тепърва униформените ще издирват шофьора на черния Мерцедес.

Какво е състоянието на блъснатия пешеходец все още не се знае.

Защо водачът на немското возило е избягал след инцидента не е ясно. В последните месеци обаче полицаите масово залавяха шофьори, седнали зад волана, след употребата на наркотици.

Днес пък служебният премиер Гълъб Донев в емоционална изповед призна, че всяко съобщение за катастрофа го изпълва с гняв и каза, че трябва да се сложи край на войната по пътищата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОРБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук