Спасилият се по чудо жив от катастрофа политик Светльо Витков направи шокиращо разкритие за мъжа, виновен по думите му за инцидента. Според лидера на "Глас народен" другата участваща в ПТП-то кола е собственост на служител на Национална сигурност.

Въпреки всичко той не издава името на младежа, въпреки че подчертава, че го има на всички протоколи. Освен това Витков разкрива, че след катастрофата момъкът е изтрил всичките си профили из социалните мрежи и е опитал да потъне вдън земя. Ето какво точно пише той:

"Изчаках да видя дали медиите ще стигнат до младежа, който се опита да ни убие в полунощна събота.

Нарочно не споменах името му, макар да му имам личните данни от протокола на КАТ.

Странното бе, че на мястото на инцидента се появиха няколко полицейски патрулки и водеха разговори с младежа, който веднага след това си сложи маска, предполагам, за да не го снимаме. Късно.

Разбира се, още в неделя разгледах профила му във фейсбук и инстаграм:

Учил в Югозападния Университет, Кик боксьор, каратист в полицейски клуб, фен на Левски…

Вторник сутринта вече беше изтрил профила си във Фейсбук и Инстаграм.

Единственото, което не може да изтрие веднага е, официалните данни за лицето, което се оказва, че през 2019-та е записал Магистърска степен по НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ в Югозападен Университет - Благоевград.

Значи човекът, опитал се да ни убие, логично към момента, края на 2021 г., най-вероятно да работи в Националата ни сигурност!

Вече не мога да кажа дали това е случайна катастрофа, или не…

Изводите оставям на вас!"