Жена загина в тежка катастрофа на разклона за село Извор, Радомирско, мъж е в тежко състояние, а момче е закарано в „Пирогов“. В събота към 19,30 часа се ударили две коли, едната идвала от Радомир в посока Кюстендил, а другата излизала на пътя откъм село Дебели лаг.

Семейство се връщало от сватба в земенското село Пещера, зад волана на колата била жена, съпругът й бил до нея, а на задната седалка момчето. От Радомир идвало „Ауди“ с висока скорост, управлявано от жена, в колата имало момиче. На разклона водачката на автомобила със сватбарите, идващ от Делели лаг, не спазила предимство и се ударили в аудито. При удара аудито излетяло от пътя, преминало през канавката и се спряло в бившия стопански двор, пише "Струма". 

При тежкото произшествие е загинала жената от колата, идваща от Дебели лаг. Тя е родена през 1973 година, съпругът й е настанен в пернишката болница в тежко състояние, а детето е закарано в „Пирогов“. Жената и момичето от аудито не са пострадали сериозно, закарани са в „Пирогов“, където са прегледани и освободени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ