Трагичен пътен инцидент във Враца. Както БЛИЦ писа 57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на оживен булевард в града. Шофьорът е избягал и се издирва.

36 часа след трагичния инцидент шофьорът все още не е намерен, съобщава bTV. Проблемът е, че в района на катастрофата няма достатъчно камери, които да покажат какво точно се е случило.

При удара тялото е изхвърлено на повече от 20 метра. Шофьорът дори не е спрял да окаже първа помощ. Жената е откара в болница, където е починала.
На мястото няма пешеходна пътека. Често видимостта е намалена. Живущите в района настояват да се постави още осветление, както пешеходна пътека и камера за скорост.

„Става катастрофа при нерегламентирано пресичане на булевард „Васил Кънчев“ в тъмната част на денонощието и на участък. Затова е станал този инцидент. Булевардът не е собственост на община Враца, а на областното пътно управление, до него граничи жп линия, която е собственост на НКЖИ.  

Ще обсъдим със собствениците на двете транспортни съоръжения каква възможност има допълнително да направим още регламентирани пресичания“, заяви зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!