Два автомобила и бус на община Козлодуй се ударили на околовръстното шосе в Козлодуй. Инцидентът стана малко преди 10 часа навръх фаталния петък 13-и.
От думите на един от шофьорите става ясно, че водачът на полото карал с много висока скорост, изгубил управление над возилото си, ударил се в движещия се в посока към града бус, след което връхлетял в платното му и се нанизал право в неговата „Тойота“.
На място веднага пристигнали екип на полицията и линейка, пише BulNews.bg. 
Пострадал е мъжът с полото, на когото веднага е оказана медицинска помощ и е транспортиран с линейка в спешния център в Козлодуй. Неговата кола е обърната по таван встрани от пътя, „Тойота“-та е със сериозни щети, а бусът е само леко ожулен от едната страна.Водачите на буса и тойтата са тествани за алкохол, пробите са отрицателни.„Аз си пътувах към Козлодуй и едно бяло „Поло“ караше срещу мен. Намалих, но нищо не можах да направя – то направо ме връхлетя и ме завъртя. Шофьорът на полото беше възрастен мъж. Преди да влезе в моето платно и да ме удари, той удари и буса. Дойде линейка и натовариха водача на полото, беше жив, но като че ли не беше много адекватен“, разказа единият от пострадалите в катастрофата – Бисер Пенков от Гложене, който се отърва само с леки охлузвания на едната ръка.Пенков беше категоричен, че на петък 13-ти повече няма да седне зад волана и да излиза от вкъщи.