Има периоди в живота на човек, в които не е готов за обвързване и нищо не би се получило. Понякога имаме нужда да останем сами със себе си, за да изчистим всичко, което ни тревожи. Да направим равносметка и да погледнем недостатъците си, да ги поправим и чак тогава да потърсим човек, с когото да бъдем щастливи, пише actualno.com. Тези 3 зодии в момента са в период, в който не търсят сериозна връзка:
Телец  
Телците са в период на осъзнаване, на много премисляне и отсяване на добрите от лошите си качества. Те започват да осъзнават, че не са перфектни и че има много неща, които трябва да поправят у себе си. Предишна връзка им е доказала, че изобщо не са толкова перфектни за колкото са се смятали. Това падане от високо е сериозно нараняване за егото на Телците. Те не искат да се обвържат с никого, докато не се изяснят сами със себе си. Смятат, че каквато и връзка да започнат в момента, би била пълен провал, защото няма да са истински към другия. Трябва им време, а това че са с вас в момента, не би трябвало да ви заблуждава, че е за дълго време. Просто не обичат самотата.


Лъв
Животът е един и трябва да се живее какво трябва. Лъвовете са на етап от живота си, в който са осъзнали колко много възможности, преживявания и връзки за изпуснали. Те искат да си наваксат, преди да се обвържат финално и за цял живот. Смятат, че са пораснали преждевременно и са пропуснали много забавления, които сега им липсват. Те не си представят да продължат живота си, без да опитат някои неща, за които винаги са си мечтали. Не се заблуждавайте, че имат перфектно отношение към вас. То е тяхната реакция на това, че са гузни заради всички тези мисли, които им се въртят в съзнанието. Не се инатете и не се опитвайте да ги убеждавате, че грешат. Докато това не мине, те няма да се успокоят.

Скорпион
Случаят при Скорпионите е съвсем друг. Те се страхуват от сериозното обвръзване и за това гледат да го избегнат по всички възможни начини и с всички възможни средства. Проблемът с обвързването на Скорпионите и вечният проблем, който ги преследва във всяка връзка. Тъкмо си мислят, че са се променили и вече  могат да поемат повече отговорности, когато онова чувство отново ги връхлита. Щом първоначалната страст малко отмине, те започват да се плашат от скуката, която може да обземе връзката им. Искат нещо вълнуващо и ново, за това си тръгват и търсят нова любов, която да ги зареди с адреналина, от който имат нужда. НЕ са готови за сериозна връзка... и скоро няма да се съгласят на това.