Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи интересен хороскоп за съботния ден. Според нея успешно пътуване ще радва Овните, а Телците да проявят такт.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Денят е почивен и ви позволява да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте на околните само тази информация, която е лесно смилаема, дори и от лаиците.

Възможни са емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

ТЕЛЕЦ

Въпреки че сте обидени на близките си, сутринта в почивния ден си наложете търпение и въздържаност. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи с приоритет, за да не ви налагат наказания през месеца.

Проявете такт към колегите си. Не бива да искате от партньора си повече от това, което може да ви даде, за да не стигнете до раздяла заради вашите невъзможни желания. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви, стига да го поднесете подобаващо и без агресия. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства.

Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия.

РАК

Бъдете внимателни, ако в почивния ден сте зад волана, защото разсеяността ви вреди. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори, за които не сте подготвени. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства.

Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори, защото трудно ще ви чуят и ще се замислят над думите ви. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Подредете дома си.

Тези 3 зодии са винаги нещастни, ето защо

ЛЪВ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко, въпреки че деня е почивен. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами, за да няма злонамерени подмятания колко са ви помогнали.

Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Запознанство в романтична обстановка не е причина да градите планове за съвместно бъдеще, защото не сте срещнали подходящия партньор.

ДЕВА

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че чувствителността ви е прекалено    в този почивен ден. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място.  

Не бъркайте любовта с привличането основано на общи интелектуални стремежи, защото след време може да се окажете обвързани с неподходящ партньор и да съжалявате, че вреди и личния ви живот.

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

ВЕЗНИ

В почивния ден избягвайте запознанствата, които може да ви впечатлят за момента на срещата, а когато си направите анализ да се окажете разочаровани. Внимавайте, защото в заблудата си, че са коректни бъдещи партньори и ще работите в хармония, рискувате да ги допуснете близо до себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си.

Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, за да избегнете разочарованията. След напрегнатия ден, ако за вас е бил работен, вечерта очаквайте романтично приключение.

СКОРПИОН

Денят е почивен и не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни.

Напрежението през деня ще се отрази на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Не ги разочаровайте.

СТРЕЛЕЦ

Сутрешните часове в този почивен ден са натоварени и напрегнати за вас, но въпреки това сте се заредили с търпение. Ще се занимавате със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения    ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате.

Денят ви е напрегнат. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. 

Тежки проблеми застигат 3 зодии до дни

КОЗИРОГ

Денят е почивен, но не ви липсва желание за работа, въпреки че се опитват да ви пречат. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите.

Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите интимните си  партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите нещо, приемете, че ще сексът с партньора ви няма да му достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Днес, въпреки че денят е почивен,  сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте.

Овладейте емоциите си.   Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора или да ги отдалечите.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Съветвам ви в почивния ден да овладеете порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят и вместо да блеснете ще се окажете в мрака на неизвестно и мъгливо ново начало. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни.

Общуването ви доставя удоволствие. Неочаквана разправия в семейството ви ще се превърне в скандал с размяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и партньора ви.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук