ОВЕН

Проявата на недоверие и прекалената ви мнителност към вашите колеги е причина за конфликти на работното място, въпреки че деня е почивен. Успехите и провалите ви зависят само от вас, но вие не допускате лесно неуспехите. Наложете си търпение.  Очаквайте материални успехи. Приходите идват в момент, когато са ви необходими пари, за да инвестирате. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети, но целта им е точно обратната - да съсипят отношенията ви. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират, няма как да ги промените. 

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен и успешен за вас, ако целите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх. Заемете се с всичко сами, за да сте сигурни в успеха си. Завършете започнатите сутринта служебни задачи. Бъдете отговорни, ако отново проверявате финансовите си отчети. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте, а забавете малко подреждането на трапезата. 

БЛИЗНАЦИ

Днес, въпреки че деня е почивен, можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите в сферата на частния бизнес. Ще сте извор на идеи, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и колеги. Начинанията са успешни. Не пропилявайте деня си в размисли дали да ги започнете или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца. Бъдете критични към недостатъците си, променете се и животът ви ще се промени в същия миг. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

РАК

Предприетите промени в почивния ден са само във ваша полза. Ако имате ваши съмнения, че ще е така, преценете дали да се откажете от тях и обмислете начините за стабилизация. Ще бъде грешка да смените изцяло работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да обмислите новите делови предложения. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите й или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. След това каквото и да обяснявате, не чакайте прошка. Съмнението ще остане.

ЛЪВ

В почивния ден успехът може да споходи само разумните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които уж са техния локомотив, но ги дърпат назад. Материалните ви стремежи днес ще се увенчаят с успех. Не бъдете прекалено алчни и не искайте повече от това, което ви се полага. Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси не с половинката ви, а с нейните нахални роднини, които все искат нещо от вас. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си. 

ДЕВА

В този почивен ден се опитвате да се задълбочите в работата си, но все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, но няма как да се справите, ако вдигнете скандал на вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си задължения,  за да не пропилеете деня си в ненужни занимания. Не закъснявайте много след работа, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали след семейния празник да отидете на заведения. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса на любимите ви хора. 

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

ВЕЗНИ

Начинанията са успешни въпреки че деня е почивен, а подкрепата на вашите колеги, които работят с вас е навременна. Тези от вас, които са безработни могат да се потърсят работа в интернет тъкмо с полезна информация да запълнят времето си. Имате възможност да уговорите успешно съдружие или разширяване на вашия бизнес, без да се налагат големи инвестиции от ваша страна. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не е изключено в почивния ден да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Недоразумения в отношенията с вашите делови партньори могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната почивка или след като свършите с работата си. Огромна е възможността да се провалите заради умишлено дадени ви погрешни съвети. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но е добър за завършване на служебните ви задачи и е изключително неблагоприятен за командировки и сключване на сделки. Начинанията са успешни. Не допускайте прибързани действия. Ако сте на ръководен пост дайте шанс на вашите служители да се изявят с идеите си. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете и не си наложите търпение, за да разберете къде е проблема и да го решите. Неподходяща покупка, свързана с подаръци за рожден ден, е причина за проблема. 

КОЗИРОГ

Блокирайте опитите на ваши колеги в почивния ден да ви отклонят от желаната от вас посока. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали амбициите им, затова се опитват да ви вредят. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия от делови партньори, с които сте в отлични отношения. Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от депресия в почивния ден, породена от желанието ви да надскочите собствените си възможности в този ден. По-добре планирайте деня си разумно и бъдете умерени с работата. Делово пътуване ще ви донесе успешни бъдещи сделки. Работата, която сте отхвърлили през деня ви е напрегнала, но сте доволни от себе си.  Не е изключено при случайно познанство и внезапно привличане да се окаже, че сте срещнали подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Деловите срещи ще проведете с успех, ако почивния ден не сте прекалено доверчиви и проверявате поднесената ви информация. Завършете служебните си задачи. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Не създавайте проблеми на колегите си като ги товарите с допълнителна работа. Не позволявайте на емоцията да ви попречи да сте разумни в думите и действията си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти. 

Източник: "Труд"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук