Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи интересен хороскоп за съботния ден. По думите й нови познати носят печалба на Овните, а Телците се справят с трудности по вина на близки.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Запознанства и бъдещите отношения с вашите нови познати ще се окажат полезни и в почивния ден ще ви донесат неочаквана бъдеща печалба. Въпреки това бъдете предпазливи към новите предложения и не проявявайте прекалена самоувереност, че на мига трябва да ги приемете. Ако работите се справяте сами със служебните си задачи.

Не прехвърляйте част от тях на вашите колеги. В личните ви отношения  има леко пропукване, което е време да залепите, ако не са поели към раздяла и край на отношенията ви. Ако сте сгрешили, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този почивен ден ще успеете да се справите с трудностите, които ще възникнат неочаквано, често по вина на близките ви или на ваши колеги. Ако сте на ръководна позиция, избягвайте критиката, за да не ви напуснат вашите подчинени. Запазете спокойствие и бъдете умерени в поведението си, за да не разочаровате хората от деловото си обкръжение.

В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството и с любимите хора, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

БЛИЗНАЦИ

Непланирани промени, свързани с предстоящ финансов успех объркват плановете ви в почивния ден, но жертвата си струва. Не разчитайте на помощ отстрани. Не позволявайте да ви убедят да си останете у дома и да ви отклонят от важните делови разговори, които е във ваша полза да проведете в този ден.

Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте интимната си половинка с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

РАК

Стабилността ви в почивния ден ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията с вашите близки. Ако се налага поработете няколко часа до вечерята върху служебните си задачи. Не давайте обещания, ако няма да ги изпълните. При необходимост бъдете компромисни, защото така ще съхраните добрия тон на работното място.

Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за предстоящите празници в края на годината. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер и да се лишите както от интимните мигове и разговори, така и от сексуалните удоволствия.

3 зодии удрят джакпота през декември

ЛЪВ

Нежеланието ви в почивния ден да се съобразите с плановете на вашите близки и с мнението им, ще изнервят обстановката в дома ви. Спешни задачи ви зоват на работно място, затова е редно да отидете дори и за броени часове. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите колеги да ви убеждават в техния успех. Предпазвайте се от необмислени финансови разходи и загуби.

Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие. 

ДЕВА

Ако в този почивен ден сте планирали пътуване с вашите близки, по-добре го отложете, за да не изостанете със служебните си задължения. В рамките на деня отхвърлете задачите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от грешки, които може да допуснете в бързината.

Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си. 

ВЕЗНИ

Съветът ми е в този почивен ден да не се захващайте с нови задачи, особено ако са плод на ваше импулсивно решение. Постарайте се още днес да поправите грешките си, без да действате необмислено и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и през деня и вечерта нямате възможност за пълноценна почивка, но не търсете непрекъснато виновни около себе си.

Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.

Тамара Глоба: 4 зодии ще забогатеят внезапно

СКОРПИОН

Денят е почивен и ви поднася изненади. Пригответе се за трудности, особено на работното място. Финансовото ви положение може да се влоши, ако се оставите да ви измамят със спешно участие в инвестиционни проекти. Денят не позволява да подписвате документи.

Не проявявайте наивност, която ще ви коства сериозни проблеми. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която ви гложди от много време, но не успявате да я надмогнете. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете в почивния си ден поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца. Внимателно започнете подготовката днес, въпреки че ще има забавяне и успеха ще бъде с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби.  Допуснете ли ги трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие.  

Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Налага се да проведете делови разговори, които и в почивния ден  ще ви проправят пътя към успеха, но няма да от е най-леките и може да ви изнервят. Запазете спокойствие каквото и да се случва около вас. Вашето усърдието ще подтикне колегите ви да ви подкрепят. Не отказвайте помощта им.

Бъдете коректни към тях и също им помогнете, ако ви помолят. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

Истински джакпот и страшен късмет за 2 зодии през декември

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и не ви позволява начинания, но можете да завършите започнатите и изостанали задачи, за които не се изисква много време. Помислете си за бъдеща промяна на работата или за възможностите за допълнителен бизнес. Вечерта отидете на гости с вашите близки. Въпреки възможността за приходи търговците празнично може да претърпят загуби заради кражби, ако не са внимателни.

Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма, ще изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Общувате с лекота в този почивен  ден. Не пропускайте да създадете нови полезни партньорства и приятелства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте, ако се налага да работите. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задачи, няма да са ви от полза, защото заради умората ще започнат пропуските.

Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от обсъждане на предстоящите празници. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук