Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днес. Според нея денят ще бъде изморителен и напрегнат за Везните, а деловите разговори ще са успешни за Скорпионите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

В този ден е добре да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансите си. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори. Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор, което се налага да подпишете днес, като четете и най-дребния шрифт.

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

ТЕЛЕЦ
На работна среща няма да успеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, въпреки трудностите, които имате на работното място, но не и да приемате подписване на договори. Не пропускайте допълнителните доходи. Не ви препоръчвам да смените работата си, но не оставяйте без внимание печелившите делови предложения.

Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

Тези 4 зодии ще съсипят живота ви, нямат сърце

БЛИЗНАЦИ
Не бива да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. Предстои ви наситен с емоции ден заради опита ви въпреки че си знаете урока. Ще получите признанието и на колегите си и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. Бъдете внимателни към новите запознанства, без значение дали са делови или лични.  

Отидете на работа в добро настроение. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор. 

РАК
Днес сте напрегнати и нервни, с променливо настроение заради блокиране на намеренията ви да поставите ново начало и да блеснете. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си. Забравете ненужните разговори, както и желанието ви за работа с документи.

Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ЛЪВ
Обмислете предстоящо провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения. Не е изключена подкрепата на влиятелни личности. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа.

Пътувайте, но не сядайте зад волана! Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

Това са най-подлите зодии

ДЕВА
Емоцията пречи на напредъка в работата и ви създава сериозни трудности в общуването с вашите колеги, което не ви се случва за първи път. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех.

Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония. 

ВЕЗНИ
Денят е изморителен и напрегнат, но е благоприятен за начинания и преместване на нова работа. Обсъдете намеренията си с компетентни юристи и преценете дали постъпвате правилно. При делови срещи и разговори внимавайте да не се провалите с някоя не на място изречена дума.

Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

СКОРПИОН
Обмислете замислените от вас начинанията заедно с вашите колегите си, но само до тази граница на постигат сговор, бъдете активни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите разговори са успешни. Разчитайте на интуицията си при изпълнение на поставените ви задачи.

Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

Знаете ли от кои три зодии са най-красивите жени

СТРЕЛЕЦ
Поставете началото на поредната доза планирани преди време нови задачи, които ви носят успех. В състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си заради неподходящи запознанства, които осъществявате. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви планове.

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, която не знае какво иска, а вие отказвате да се подчините на капризите му. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

КОЗИРОГ
Пригответе се за трудности на работното си място. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте  виновни за бъдещите си проблеми. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите, да за не се окажете без пари, които трудно ще възстановите.

Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ
Денят ви поднася възможност да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете успехи, но може да са върхови. Ще ви поднесат информацията, която ви е необходима без да я искате. В професионалния живот успехът няма да ви изостави и в този ден.

Очаквайте новина за приходи. Очаквайте запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение, на каквото изобщо не сте се надявали. Поставете успешно начало за стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
В пряката ви професионална дейност се предпазвайте от грешки, породени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете  дори и с цената на финансови загуби. Не бива да пропускате служебно или лично пътуване заради ината си. Ако го пропуснете ще съжалявате още вечерта.

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии. 

Източник: Труд