Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея впечатляващи приходи очакват Близнаците, а Раците разширяват дейността си.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Денят ви е изпълнен с успехи, признание, публични изяви и нови научни открития, по пътя към поредния връх. Бъдете критични към недостатъците си, повлияни и от ретроградното движение на Меркурий. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала и новина за парично възнаграждение.

Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

ТЕЛЕЦ
Не сте в добра форма, но причината е във вашите необясними притеснения, за които нямате причина в последния ден на ретроградност на Меркурий. Денят ви гарантира не само проява на професионализъм, а и нови делови предложения.

Говорете  с колегите си за проблемите на работното място. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. 

Павел Глоба посочи зодиите, които е най-добре да забравят за кредити

БЛИЗНАЦИ
Семейните проблеми са причина да се чувствате като болни. Това чувство ще отмине, когато установите колко добре се справяте със служебните си задължения, приходите от които ще са впечатляващи. Начинанията ще ви донесат успех, ако не са свързани с рисковани действия, въпреки че се изкушавате от тях на финалната права на ретроградното движение на Меркурий.

Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания. 

РАК
Промените днес ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение, а вие искате да я завършите до края на деня. Не ви съветвам да предприемате пътуване, ако няма кой да ви замести съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Срещнете се с делови партньори, за да обмислите разширяване на дейността си.

Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. 

ЛЪВ
Разправиите на вашето работното място може да предизвикате самите вие, ако решите да проявите агресия към тези, които не са съгласни с вашето мнение, при това с право. От вас зависи да избегнете конфликта. Бизнесмените да са внимателни, ако обмислят решение да инвестират в нов проект, но да бъдат умерени, защото Меркурий и днес е ретрограден.

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия. 

ДЕВА
Днес сте обладани от амбиция да сте водещи и да успявате, но вашата самоувереност е причина да си печелите неприятели. Начинанията ще бъдат успешни в последния ден на ретроградност на Меркурий, ако сте подкрепени от колеги и познати, подходящи за вашето обкръжение. С лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения.

Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

Ретроградният Меркурий удря тежко 4 зодии

ВЕЗНИ
Имате възможност да предприемете промени, които ще дадат тласък на вашето личностно и интелектуално развитие. Не изпадайте в колебание. Реалната оценка на всичко, което става около вас ви гарантира успех. Обмисляйте думите си, защото Меркурий и все още е ретрограден. Ако се изпокарате с колегите си, трудно ще възстановите спокойствието си.

Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН
Приемете предложения за допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи и заради продължаващата ретроградност на Меркурий. Ако не сте внимателни и харчите ще допуснете сериозни загуби. В този ден сте орисани да жънете успехи и признание. Не забравяйте, че няма кой и как да ви навреди. Бъдете смели и борбени, но в същото време и умерени, за да избегнете грешките.

Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете почистете дома си, а след това отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ
Ще се справите с лекота със служебните си задължения, но не се надявайте на лесни успехи, защото Меркурий  е ретрограден, а  късметът не е на ваша страна, а за да постигнете целите си трябва да сте дейни и упорити. Гаранцията за отлична изява са вашите знания. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи.

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили. 

Тези зодии ще са късметлиите на 2022 година

КОЗИРОГ
На работното място се предпазвайте от конфликти, за които причината е и във вас, ако се противопоставяте на изискванията на ретроградния Меркурий. Искате да смените част от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си.

Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ
За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати.

Не се хвалете и не създавайте повод за  завист при на ретроградното движение на Меркурий. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
Имате сили да се справите с всички трудности в днешния ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня, защото Меркурий е ретрограден.

Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет, една бременност може да ви попречат на намеренията.

Източник: Труд