Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за съботния ден. Според нея печеливши перспективи ще се разкрият пред Овните, а Телците трябва да очакват приходи.

Ето какво още предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Начинанията ви в почивния ден са обречени на неуспех заради последния ден на ретроградното движение на Меркурий. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно.  

Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, за които може да съжалявате, ако ги пропилеете. Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ
Върнете чувството си за отговорност, което сте скрили някъде заради съмнението че ви пречи, но в този почивен ден то е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате, ако се концентрирате в конкретен проект, е гаранция за успех, въпреки ретроградния Меркурий. Ще повишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си.

В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

Тамара Глоба: Животът на 3 зодии се преобръща на 180 градуса до дни

БЛИЗНАЦИ
Отново ви предстои успешен почивен ден в делово отношение. Без особени усилия ще планирате изгодни проекти, но не поставяйте началото днес заради ретроградния Меркурий. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви.

Разчитайте на добрия тон както с колегите, така и с подчинените си. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

РАК
Въпреки че деня е почивен и трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения, защото сте повлияни от ретроградното движение на Меркурий. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари.

Радвате се на успех при неотложни преговори. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот на семейството и любимите си хора. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения.

ЛЪВ
Въпреки почивния ден се заемете със задачите, които напоследък пренебрегвахте във ваша вреда, не заради забраната на Меркурий, който е ретрограден, а заради вашата леност. Подгответе се за сериозни служебни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени.

Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия.  Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

ДЕВА
Днес денят е почивен, но не пречи да  сте в отлична форма и готови за работа, но изчакайте и  не бъдете прибързани заради продължаващото активно ретроградно движение на Меркурий. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение.

Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

Това са най-щедрите мъже според зодията

ВЕЗНИ
Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения, подтикнати и от ретроградното движение на Меркурий. На работното място в почивния ден са задължителни търпение и въздържаност в поведението.

Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. 

СКОРПИОН
Неочаквано за вас и в ден на почивка и на принудителен застой в деловите отношения ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни.

Бъдете предпазливи към новите си познати заради ретроградния Меркурий. Опитът на по-знаещите ви е от полза. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

Знаете ли кои са трите най-срамежливи зодии

СТРЕЛЕЦ
Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че и в почивния ден не е малко, а и Меркурий е в  ретроградното си движение. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие.

Подпишете подготвените финансови договори, за да пътувате без притеснения. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ
В почивния ден не работете с финансови документи заради ретроградния Меркурий. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват.

Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ВОДОЛЕЙ
Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда, ако сте работа в почивния ден. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно, а Меркурий продължава да е ретрограден. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест е знак, че сте постигнали поставената цел.

Не пренебрегвайте възможностите си за делови разговори с чужбина. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. В почивния ден завършете започнатото и не харчете приходите си, за да спазите повелята на ретроградния Меркурий. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа.

Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Ако не сте семейни и сте открили подходящия партньор, днес е идеален  момент за определяне ден за годеж и за да съобщите на вашите близки. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

Източник: Труд