За една пълноценна връзка е най-важна верността. В наши дни обаче моногамията е все по-рядко срещана.

На помощ идва астрологията, която ще ни покаже коя е най-изневеряващата зодия и какво би подтикнало към изневяра всеки един зодиакален знак, предава "Дарик".

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

Овен

Умеят да флиртуват и са много страстни, затова често създават погрешни впечатления. Те толкова добре знаят как да изразяват чувствата си пред партньора си, че изневярата им (ако бъде разкрита) идва като гръм от ясно небе.

Телец

Те са невероятни любовници и уважават личното пространство. Ако обаче се почувстват несигурни, ще потърсят сигурността при някой от противоположния пол, на когото имат доверие, например най-добрия им приятел от противоположния пол.

Близнаци

Веднъж влюбят ли се, близнаците се посвещават напълно на връзката си. За тях обаче комуникацията е изключително важна, затова изневярата им би се дължала на липса на искреност и откритост от страна на партньора.

Рак

За тях не е типично да изневеряват. Раците се стремят да изградят дълбока и сериозна връзка с партньора си. Ако обаче се почувстват отблъснати или неразбрани, веднага биха потърсили емоционална близост другаде.

Лъв

Лъвовете са много независими и енергични, а в леглото са ненадминати любовници. Не се затрудняват да сложат граница между любовта и страстта, затова им е лесно да изневерят, без да чувстват вина после.

Дева

Разчитат не на думи, а на действия. Имат постоянна нужда да се чувстват желани. Въпреки че девите обикновено са моногамни, те могат да се отклонят от правия път, ако се почувстват несигурни и недооценени.

Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен

Везни

Те са готови на всякакви компромиси в името на връзката им. Но ако твърде много време не получават нищо в замяна, биха нарушили обета си. А везните са толкова чаровни, че това никак няма да им е трудно.

Скорпион

Те копнеят за сигурност и искрени дълбоки чувства. Ако не са удовлетворени от връзката си, биха изневерили с човек, с когото вече са създали дълбоки отношения, например добър приятел или бившо гадже.

Стрелец

Те са смели експериментатори. Много стрелци трупат богат списък от любовни партньори, преди да решат да създадат сериозна връзка. Но веднъж решат ли да улегнат, те стават верни и безкомпромисни.

Козирог

Те биха предпочели да останат сами, отколкото да са в непълноценна връзка. Биха изневерили само ако партньорът им вече ги е предал и искат да „отмъстят“ или да се почувстват по-добре.

Водолей

Те са изключително разумни и уважават личното пространство. Ако партньорът им ги предаде или злоупотреби със свободата си, той би отвърнал със същото.

Риби

Те обичат силно и дават всичко от себе си в леглото. Биха изневерили, ако партньорът им спре да ги оценява и не отвръща на жестовете им със същата страст, която рибите притежават в големи количества.