Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи интересен хороскоп за съботния ден. Според нея Лъвовете ще бъдат в добро настроение, а Девите да не дават заем.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Радвате се на успехи в личния и в професионалния живот, но деня е почивен и ви съветвам да направите реална оценка на пасивите и активите от сделката, която завършвате след броени дни, за да сте сигурни, че няма да се окажете с финансови проблеми. Не бива да уговаряте заеми. Въздържайте се от всички делови разговори, които могат да ви навредят.

Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не питайте брачния си партньор за неща, за които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

В този почивен ден не противоречете на колегите си, въпреки че имат мнение, което не ви допада. Следобед се постарайте да работите без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които блокират работата ви. За ваша изненада в този ден може да ви предложат назначение на нов пост, който ви позволява да се развивате в нова посока.

Обмислете в детайли предложението. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но се отдайте на сексуални удоволствия, само ако чувствата ви са споделени.

БЛИЗНАЦИ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте притеснени от новината, че ви информират за задължения по отдавна изтеглен и реализиран кредит, за който сте изплатили задълженията и сте го забравили. Ще се наложи да се консултирате с адвоката си, за да не се окаже, че сте подвластни на измама. На вашето работно място трудностите са преодолими.

Не отказвайте помощта на по-знаещ от вас колега. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

РАК

Деня е почивен, но ако сте на работа ще се наложи да се занимавате със служебни проблеми, които са породени от грешка на ваш колега, но е бързо поправима и проблема - решим. Не реагирайте болезнено на критичните забележки, които не са насочени към вас и се примирете с поставената ви задача, защото ще ви помогне да блеснете с възможностите си.

Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

Това са трите най-завистливи хора

ЛЪВ

Днес сте в добро настроение, въпреки че денят е почивен, а вие работите. Предстои ви професионален подем. Завършете започнатите задачи и се подгответе добре, като отново проверите правилността на намеренията си, за старта на планираните начинания. Не се поддавайте на желанието си да работите до късно. Проверете отново счетоводните си документи.

Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимния ви партньор.

ДЕВА

В почивния ден по ваша преценка подкрепете роднините си или ги откажете от намерението им да започват собствен бизнес, но само ако сте финансово стабилни и ако сте убедени, че са годни да го развиват и не се очертава провал и за тях и за вас.

Не давайте заем, при липса на свободни пари. Постарайте се да отхвърлите задълженията си до обед и да си дадете почивка след това. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Предстои ви труден почивен ден. Очакват ви изпитания, които ще ви помогнат да откриете нов начин за разрешаване на личните ви проблеми. Разрешаване и на служебни проблеми ще ви изнерви до обед. Отложете деловите срещи и разговори, защото няма да сте достатъчно концентрирани и може да допуснете грешки.

Близките ви и брачния ви партньор очакват да сте заедно вечерта, мили жени. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

Топ 5 на най-добрите манипулатори в зодиака

СКОРПИОН

Днес, в почивния ден, се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари. Отложете домашните задължения, дори и са стигне до разправия с вашите близки. На работното си място на всяка цена се заемете със задачите си.

Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни, дори и да не ви харесват, а и деня е почивен и никак не ви се работи. Ако прецените, че е във ваша полза и ще си спестите умората, променете начинът си на работа. Не бъдете прибързани, за да не допуснете грешки, които ще отдалечат във времето плановете ви.

Не е изключена среща с ваши съдружници, ако имате общ бизнес, но не бива да сте прекалено разговорливи и доверчиви. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие, ако срещнете взаимност в чувствата и не сте се отдалечите с усещането че сте неразбрани.

КОЗИРОГ

Ако сте прозорливи в почивния ден, може да извлечете полза от информацията, която ви поднасят, но преди това проверете всичко и сами, за да не се окаже подвеждаща. Може да се наложи целия ден да сте на вашето работно място. Не бъдете агресивни, ако ви предизвикат да водите спор по политически въпроси.

Не е изключено да ви провокират нарочно, особено ако членувате в политическа партия или заради ваши лични причини сте започнали да се занимавате с политика. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

4 ужасни пророчества на Нострадамус, които скоро ще се сбъднат

ВОДОЛЕЙ

В този почивен ден разчитайте преди всичко на материални успехи, идващи от приходи, които сте заслужили, а не ги получавате даром. Ако ви споходят неочаквани проблеми, приемете, че са заради поощрението, което получавате. Не се ядосвайте. Не спорете с колегите си. Ако премълчите и проявите такт ще спечелите уважението им и ще издигнете авторитета си.

Не бъдете разточителни. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

РИБИ

Бъдете отговорни към постъпките си на работното място. Емоцията в почивния ден ви пречи да се съобразявате с колегите си. Вредите на отношенията си, въпреки че ваш колета също има принос, защото постоянно е готов да ви упреква за нещо. Ако днес ви предстои делово пътуване, проверете отново дали всички ваши лични и служебни документи са изрядни.

Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревност заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

Източник: Труд