28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята. Денят се управлява от стихията земя, но земята в този ден символизира не богата и плодородна почва, а подземното царство, пълно с мрак и ужас.

Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Символ на деня – Дракон, който управлява пещера със съкровища.

3 зодии ще се радват на неземно щастие и успехи… чак до 2026 г.

Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове. Ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите.

Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Денят носи опасности, неуспех в делата поради неправилна оценка на възможностите. Проявете внимание и загриженост към близките си.

С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за уединение, за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини. Добре е да се заемете с приготвяне на билкови отвари и лекарства, но те не трябва да се ползват сега.

Реки от пари потичат към 5 зодии през юли

Това е ден на битка със злото.  По усещанията на тялото днес може да се съди за състоянието на човешката душа. Според слънчевият календар, ако днес усещате някаква тежест, това е нормално, но ако усещате лекота и подем на силите, това може да свидетелства, че ви изкушават злите сили да направите нещо не както трябва.

В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не се препоръчва да се осквернява земята (чрез плюене, храчене, секнене, хвърляне на отпадъци), но може да се работи с нея. Не трябва да се пожелава зло на никого.

Да не се убиват животни. Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха.

Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение. По възможност да се отложат и операциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни.

Диета - На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание.  Приложете разделно хранене. Да не се яде това, което съдържа кръв. Добре е да се опече пресен хляб. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня.

Облекло – Цветовете, които можете да използвате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво.

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви назовали по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашият Ангел-Пазител.

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи тока на обувката – това е загуба на защита.

Ако ви се счупи гребена – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за лоша енергия, която ви разрушава.

Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, особено целия ден – тази територия не е благословена.

Наблюдавайте за поведението на растенията. Ако венчелистчетата се затварят по залез Слънце – това е лош знак за местността, за района. По откъснатите цветове може да проверите своята жизненост. Ако са повехнали – това е знак за неблагополучие. Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари.