4 слънчев ден – Ден на Небесния войн (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата защита.

Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. 


Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Тотем на деня е Снежният Барс, символ на безстрашие, решителност и благородство.

Добър ден за начало на нови начинания и перспективни дела. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск.

Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честта и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

Може да помагате на болни и възрастни хора, както на близки и познати.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и позволеното. Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността.

Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен да промени живота ви.

Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Добре е да се купуват и носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита.

Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден, както и да участвате в хазартни игри, тъй като може да останете без пари.

Диета – Не се препоръчва да се яде месна храна. Трябва да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелателен.

Облекло – Придържайте се към розовото и червеното. Избягвайте зеленото. 

Знамения – Ако намерите метални предмети, означава, че враговете ви скоро ще бъдат победени.

Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко излишно.

Ако счупите чиния и тя се разпръсне на много малки парчета, не се притеснявайте. Това е знак, че ще минете през изпитания, от които ще излезете с чест.

Ако се намокрите под дъжда – разобличаване на вашите тайни. Лош знак е насрещен вятър.

Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина – тъга, неудачност. Вода – клюки. Лошо е да се видите в огледало.

Числа – 15, 39, 46