Какво ни говорят номерата, под които партиите ще се явят на изборите на 2.10.2022? Азарей направи своята прогноза, пише "Стандарт".

Азарей е български астролог, ученик на Люмиер, който пък е представител на Френската астрологична школа. Занимава се със астрология от 2013 г. Ето и прогнозата му:

Денят на изборите носи енергията за приключване на процес, който е започнал при предишните гласувания. Освен това Меркурий ще премине от своята стационарна фаза към директно движение, което не дава стабилност при избора на една партия, която ще доминира. Това потвърждава фрагментарно разпределение на гласовете без определен и явен победител.  

ДПС ще се явят с бюлетина номер 1.

Те ще реализират целта, която са си поставили. Ако проявяват егоцентризъм, ще загубят гласове. Успехът им ще се базира на собствени идеи. Те нямат претенции за промяна в позицията си.

"Продължаваме промяната" ще се явят под номер 9.

Партията има претенция да се реализира в широк мащаб и да се освободи от всякакви зависимости, като лансира идеята да бъде полезна на другите по един или друг начин. Те притежават необходимите качества като чувствителност и интерес към човешките проблеми.

ГЕРБ ще се подвизава под номер 24.

Партията ще търси реализация чрез емоционална кампания, като цели да постигне реални действия. Ще са готови на необходимите жертви. Те предлагат уравновесеност и отговорност. Посвещаване на целите и готовност за подпомагане на хората.    

"Български Възход" ще бъде с бюлетина номер 15.

Притежават цялостна и ясна идея за развитие. Ще се стремят да създават стабилност в икономиката и битието на българина. Ще се изисква да управляват мъдро действията и зависимостите си, за да прогресират.

"Демократична България" ще се яви с бюлетина номер 25.

Те предлагат реализиция чрез доказани специалисти, като дават политики, носещи прогрес на държавата чрез непрекъснат подем. Те са носители на разсъдливост и прозорливост.

БСП ще бъде с бюлетина 28.

Партията иска да се реализира със собствени усилия. Но са налични противоречия. Успехът ще бъде с цената на големи усилия и воля. Ако лансират собствени новаторски идеи, ще имат предимства.

Партия "Има такъв народ" ще се яви на изборите под номер 19.

Те притежават силна енергия и желание за действие. Имат усет за управление и инициативен дух. Търсят творческо решение на проблемите. Те конкретизират своите амбициите и цели.

"Възраждане" ще имат бюлетина номер 14.

Ще целят реализация на базата на среда, свободна от ограничения. Стремят се към автономност, свободно пространство за България, приспособимост и гъвкавост в политиката. Необходимо е да се избягва избухливостта. Импулсивността има нужда от регулиране. Налага се да се търси равновесие.

В хармония с датата на изборите са следните партии:

"Демократична България"

"Има такъв народ"

"Възраждане"

"Продължаваме промяната"

ДПС

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук