10-ят слънчев ден е време, в което трябва да отделите повече внимание на съкровеното, да го използвате за самоанализа, медитация и освобождение от страховете. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„Това е ден за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация! Хубаво е през целия ден да бъдете в полусънно-медитативно състояние. Подходящо за уединение. Контактите да се сведат до минимум“, предупреждава астрологът.

Как флиртуват различните знаци от зодиака

„Денят предразполага към уединение. Старайте се по-малко да говорите! „Мълчанието е злато” е девиз на 10 слънчев ден. Следете за своите емоции и ги контролирайте! Молитвите днес се изричат шепнешком“, съветва Ивелина Пенчева.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

„Препоръчва се да сте по-близо до природата, повече време да почивате. Каквото може да се отложи, го отложете! Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние! Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата или да шепнете молитва над нея“, добавя астрологът.

„Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е случило през деня, за да се измие и изтече негативната информация! Водата ще отнесе със себе си вашите безпокойства. Хубаво е да бъдете по-близо до природата, до водни източници“, обяснява Ивелина Пенчева.

Какъв подарък да изберете според зодията

„Не се препоръчва много да работите, да се напрягате, но и не се оставяйте на ленивостта! Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти! Не ставайте груби и по-малко говорете! Не обиждайте никого! Мерете си думите! Не бъдете многословни“, съветва астрологът.

„Препоръчва се пиенето на сокове, яденето на повече плодове и млечна храна. Да се изключат цитрусовите плодове! Добре е да се откажете от първите блюда – например супа. Да се ограничи алкохолът, месото, соленото“, добавя тя.

„Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено“, съветва Ивелина Пенчева.

Тези 4 зодии са толкова непредсказуеми, че никога не знаеш какво ще ти сервират!

Според нея сънищата днес са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате.

„Това е знак за свобода. Нежелателно е да видите огън, тъй като това означава загуба на сили и неприятности“, добавя астрологът.