29 слънчев ден –В този ден Ангелът на Божественото слово, в лъчите на които загива всяко зло, отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост. Това казва астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Ден, в който става разобличаване на тайните.

Най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата Душа, както дрехите защитават тялото. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве на дете. В 29 слънчев ден може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Хубаво е да се изкъпете, да се масажира или размачка цялото тяло, да се разхождате. Добре е да шиете, поправяте, купувате и обличате нови дрехи. Подходящо е за ремонтни работи. Противопоказно е уединението. Денят е подходящ за зачатие на дете, секса се приветства, но само, докато е светло. След залез може да организирате празнична вечер.

Добре е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Вземате книга, която ви привлича, задавате си мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница като посочвате с пръст наслука някой пасаж. Прочетете текста и може да намерите отговора. Друг начин е произволно да кажете номера на някоя страница и номер на реда.

Облекло – Препоръчва се обличането на повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Избягвайте монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай да не е малахит.

Знамения – Ако след ставане от сън кихнете, особено три пъти по ред – знак за това, че денят ще бъде радостен и успешен.

Ако чуете някой да говори за вас или името си, това е знак за помощ.

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Ако вятърът бие в гърба ви – знак за помощ Свише, значи че вие се намирате на правилният път.

Ако се скъса дрехата ви – загуба на защита.

Ако ви се отлепи токът на обувката или ви се счупи – знак за това, че съпругът ви нещо крие от вас.

Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак, дори да паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,