ОВЕН

Денят ще е подходящ за решаване на много сериозни въпроси. Още от сутринта ще трябва да съсредоточите върху основните и не бива да губите време, нито да се разсейвате. Наблизо ще има хора, чийто опит и знания ще ви бъдат полезни, така че потърсете помощта им.

ТЕЛЕЦ

Денят едва ли ще мине без недоразумения. Но до сериозни проблеми няма да се стигне. Ще преодолеете всички трудности, ако сте упорити и проявите изобретателност. Най-добре е да не прибързвате с решенията, свързани с парите. Но що се отнася до личните отношения, е по-добре да не губите време.

Тамара Глоба: 4 зодии ще забогатеят внезапно

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте да се заемате със сериозни дела. В началото на деня ще ви бъде трудно да се концентрирате и да разберете как да се справите с тях. Най-вероятно ще отнеме известно време, за да се успокои ситуацията и да решите с какво ще започнете. Благодарение на помощ ще се справите.

РАК

Днес се опитайте да приключите с всички изостанали задачи. Ако се заемете с нещо, което не се е получавало дълго време, може би ще постигнете желания резултат. Някои от вас ще се върнат към планове, които са реализирали преди време и ще намерят начин отново да ги оживеят. 

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

ЛЪВ

Не прибързвайте с решенията, особено ако става въпрос за нещо важно. Днес ще сте склонни да подценявате нещата и да надценявате възможностите си. Не всички от вас ще могат бързо да се ориентират какви задачи си струва да се поемат и това ще се окаже доста объркващо.

ДЕВА

Денят ще е подходящ за важни дела и сериозни разговори. Много неща ще правите добре, а интуицията ви ще ви подскаже върху какво трябва да се съсредоточите първо. Лесно ще се разбирате с другите и ще получите необходимата ви подкрепа, както от стари, така и от нови познати.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ВЕЗНИ

Струва си да бъдете избирателни в комуникацията си. Днес няма да ви е лесно да се разбирате с околните, дори и с най-близките си. Не бързайте да реализирате идеите, които имате. Първо, обмислете всичко внимателно и се консултирайте с тези, на чийто опит и знания имате доверие. 

СКОРПИОН

Денят ще е благоприятен за важни и отговорни дела. Бързо ще се ориентирате и ще разберете как да действате, за да успеете. Никой няма да може да ви обърка или подведе. Много от вас ще трябва да разчитат и на интуицията си, защото съветите на околните няма да са подходящи. 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви по-спокоен ден, който няма да донесе големи промени, но ще бъде идеален за завършване на започнати по-рано неща и за справяне с тези, които не са се получавали дълго време. Разчитайте на интуицията си, когато става въпрос за пари. Вероятни са успешни покупки и сделки. 

Тамара Глоба: Съдбата ще е много щедра към тези 3 зодии през декември

КОЗИРОГ

Първата половина на деня може да бъде неуспешна, особено за тези, които планират да направят нещо важно по това време. Няма да е лесно да се концентрирате и рискувате да допуснете досадни грешки. С малко помощ ще се почувствате по-уверени и спокойни и ще забележите промени към по-добро. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня може да се окаже доста стресиращо. Със сигурност няма да мине без разногласия както в работата, така и у дома. Възможно е незначителен спор да прерасне в нещо по-сериозно. Опитайте се да запазите самообладание. Само така ще имате шанс да разведрите ситуацията и да предотвратите конфликт. 

РИБИ

Поради неочаквани събития или новини, получени в началото на деня, ще трябва да промените плановете си и да отложите за по-късно това, което сте планирали. Твърде възможно е да се наложи да се съсредоточите върху неща, които не харесвате и ще трябва да положите не малко усилия, за да ги приключите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук