Овен – Бързите и ясни мисли днес ще ви помогнат бързо да стигнете до същността на всеки въпрос. Ще бъде почти невъзможно да ви водят за носа. Бихте могли да попаднете само на ласкателство, тъй като също така ще имате повишена нужда от внимание и другите да забележат вашите добри качества.


Денят ви на раждане разкрива бъдещето ви

Телец – За да постигнете това, което сте си поставили за цел днес, ще трябва да получите помощ или поне подкрепа. Няма да ви липсват идеи, нито изобретателност. Говоренето няма да бъде най-силната ви страна. Ще сте добри в намирането на бързи и импровизирани решения.

Близнаци – Ще имате много идеи, но концентрацията ви няма да е най-добрата. Звездите ви съветват да записвате всичко, което не искате да забравите или объркате. В противен случай, след днес ще останете с усещане за потенциал, от който не сте се възползвали максимално.

Рак – Работата може да ви отнеме повече енергия и да не успеете да свършите това, което сте планували. Не се натоварвайте прекалено много и по-скоро помолете за помощ, която без съмнение също ще получите. 

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Лъв – Подхождайте внимателно към всяко ново начинание. Имайте предвид, че не всички проекти вървят точно както е планирано; винаги има нови препятствия, които да срещате по пътя.  Емоционалните изблици ви карат да казвате неща, за които по-късно може да съжалявате. 

Дева – Няма да знаете точно какво искате и това ще ви изнерви. Успокойте се и отделете малко повече време за медитация, за да намерите отговори на всичките си въпроси. Останете търпеливи и не позволявайте на никой да ви обърка. Кавгите през това време няма да дадат никакви плодове, но само ще губите енергия с тях. 

Везни – Днес сте в центъра на вниманието и нарастващата ви енергия ви завладява напълно! Ще проявите спокойствие и дипломатичност, за да възстановите равновесието около себе си. Ситуацията е благоприятна за любовните проекти.

Скорпион – Днес сте склонни „да хапете“ безмилостно, ако се пресрещнат интересите ви или ви извадят от равновесие. Някои от вас ще са склонни да търсят конфликтите сами. Ако почувствате болезнено главоболие, това е сигнал, че тялото ви се нуждае от помощ, че е уморено.

Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Стрелец – Днес сте пълни с енергия, упоритост и решителност. Трябва обаче да се има предвид, че този ден се отличава с агресия, предизвиква много негативни емоции у хората, затова се пазете. Трябва да се контролирате и да сте готови за атаките на другите. Не отвръщайте обаче. 

Козирог – Избягвайте усилената дейност и не променяйте обичайния си начин на живот. Всяка нова промяна, започната днес, може да има неблагоприятни последици. Пазете се от излишно напрежение и се опитайте да си починете малко повече.

Водолей – Бъдете креативни - днес мечтите могат да бъдат по-полезни от конкретни действия. Може да смените плановете, приоритетите си, но звездите не ви съветват да предприемате конкретни действия - вероятни са проблеми, които не очаквате. Не бързайте и си позволете да мечтаете.

Риби – Пазете се от скандали и по-добре не предприемайте нещо, което изисква много усилия. Днес умерената физическа активност, щадящата диета (избягвайте твърде пикантните храни) и почивката са благоприятни.

Това са най-грубите зодии, бягайте далеч от тях

Съветите на Фортуна

Луната в Рак носи мир и акцент върху семейните чувства. Това е идеалното време за всичко, което искаме да направим за нашите близки, семейството или дома, пише tribune.bg.

Емоциите са подложени на изпитание, засягаме се по-бързо, но се стараем да не го показваме навън. Искаме да се гушкаме по-често, което означава за нас по-безопасна среда и хора, които познаваме отдавна и следователно можем да им се доверим повече.

Добре е да направите нещо добро за някой друг, тъй като благодарността е една от онези емоции, които ни подхранват най-много в този момент.

Като цяло се нуждаем от повече храна за душата си, така че всякакви жестове на привързаност попадат сега върху плодородна почва.

Не се препоръчват големи и нови начинания в нова среда. Сега се нуждаем от повече спокойствие и тишина, а самочувствието може да бъде изключително слабо при неизвестни обстоятелства!