Овен – Останете отдадени на плановете, които вече сте стартирали. Ще трябва да заемете по-сериозно отношение във връзка със семейните въпроси. Ако се отървете от песимистичния си възглед, скоро ще намерите решения на проблема.

Телец – Фокусирайте се повече върху проблемите, които ви вълнуват. Планетарният фон е подкрепящ и ще почувствате прилив на енергия и самочувствие. Възползвайте се от това, за да преодолеете препятствията.

Близнаци – В любовния си живот сте убедени, че давате много повече, отколкото получавате в замяна и това ви кара да се оплаквате и да се чувствате разочаровани. Говорете открито с партньора си. Това е единственият начин да намерите решение, от което и двамата да сте доволни.

Павел Глоба: 3 зодии ще се радват на финансов успех до края на годината

Рак – На работното място избягвайте напрежението и не рискувайте с нови идеи. Ще трябва да вземете някои бързи решения. Дайте си малко време, за да се отпуснете и да се освободите от стреса и напрежението.

Лъв – Не действайте изведнъж, тъй като решенията, взети реактивно и в гняв, рядко са добри. Вместо това се опитайте да запазите спокойствие и да обмислите нещата рационално. Тъй като се чувствате донякъде емоционално, най-добре е през това време да сте сред добри приятели.

Дева – Това е добър ден за решаване на нерешени проблеми, които ви дразнят от известно време. Също така, и за ваше удовлетворение, редица планове, които отдавна се опитвате да приложите, най-накрая се сбъдват.

Карма: 4 зодии трябва да бъдат нащрек през октомври, застигат ги тежки грешки от миналото

Везни – Днес настроението е доста приповдигнато. Ще откриете възможностите за промяна. Ако сте самотни, време е да излезете от черупката си и да срещнете някои свежи и нови лица. Съсредоточете се върху положителните неща и приятния ден.

Скорпион – Днес се постарайте да не бъдете твърде непреклонни. Научете се да приемате по-дипломатичен и зрял подход към хората и ситуациите. Това ще помогне да се избегнат бъдещи недоразумения и напрежение.

Стрелец – Трябва да претеглите всеки ход днес и да продължите много внимателно. Организирайте се и планирайте предварително, ако искате да постигнете целите си. Пазете се от неприятности, внимателно маневрирайте около всички препятствия по пътя си.

Астролог посочи 10 неща, които всеки трябва да направи преди 5 ноември, за да му потръгне в живота

Козирог – На работното място климатът е доста непредсказуем. Въпреки че може да изглежда, че всичко върви гладко и вие вървите към целта си, изведнъж ще се появи нещо друго, с което ще трябва да се справите. Опитайте се да не се притеснявате и организирайте разумно времето си.

Водолей – Ще трябва да бъдете предпазливи и да избягвате конфликти с колегите си, като използвате дипломатическите си умения. Не забравяйте, че отнема време и усилия, за да спечелите някого и да постигнете всичко, което имате на ум.

Риби – Нещата са нестабилни, но се опитайте да запазите спокойствие и ще видите, че всичко ще се подреди, което ще ви помогне да възстановите баланса си. Опитайте се да подредите делата си едно по едно и ще намерите необходимите решения на всички проблеми, които ви тормозят.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Съветите на Фортуна
Това не е най-добрият, по-скоро дори неблагоприятен ден, особено следобеда и вечерта. Трябва да сте предпазливи и да се държите много внимателно. 

Всички наоколо днес се отличават с прекомерна емоционалност, дори могат да бъдат агресивни. Може да се почувствате претоварени, но опитайте се да запомните, че всички ваши мисли и действия трябва да бъдат изключително положителни. Това е единственият начин да се предпазите от негативизъм.
 
Трябва да се избягват всякакви конфликти. Ако все пак възникнат, опитайте се да уредите всичко по мирен начин, без кавга. Не се опитвайте да доказвате своята гледна точка или правота, особено когато става въпрос за любим човек. Старайте се да не се ядосвате на работното място, да не се поддавате на емоциите си и да се държите под контрол. Всички нови начала трябва да бъдат оставени за друг ден.

По-добре да намерите нещо, което да правите, за да не дадете воля на мързела. Също така избягвайте пушенето и алкохола, тъй като това може да доведе до негативни последици. 

Източник: tribune.bg