Овен – Денят може да се окаже доста вълнуващ и интересен, с привкус на радост от удържана победа, независимо в коя сфера. Интуицията ви е засилена и благодарение на това можете бързо да вземате правилни решения.

Това са най-заядливите зодии

Телец – Днес може на пътя ви да се появят непредвидими препятствия и обстоятелства, но те не се непреодолими. Нужно е само да вярвате повече в себе си и да обмислите старателно по-нататъшните си действия. 

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Близнаци – Благоприятен ден за дела, които не изискват висока концентрация на внимание. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите само върху едно нещо и то за по-продължително време. Ще ви е необходимо въображение и вдъхновение, за да постигнете успех в това, към което се стремите.

Рак – Днес ще е необходимо да се адаптирате към неравномерния ритъм на деня, предизвикващ лек дискомфорт у вас. Енергичността не е вашата силна страна в този ден. Много е важно да покажете уважение и добронамереност в личните отношения.

Лъв – Не би могло да се каже, че денят е лесен за вас, но руслото, в което се развиват събитията ще бъде напълно приемливо. Позитивните тенденции постепенно набират скорост, но ще трябва да почакате, докато се проявят добрите резултати.

Дева – В сутрешните часове може да се сблъскате с дребно недоразумение. Възможно е да срещнете някои трудности. По-късно всичко започва да отива по местата си. Оставете се на волята на случая и може да получите приятна изненада.

Това са най-подлите зодии

Везни – Подходящ ден, за да си почивате и да възстановите силите си. Постарайте се да си направите една мини-разходка сред природата (или парка). Ще ви хрумнат нови неочаквани идеи и сте готови коренно да промените вашите планове заради това.

Скорпион – Днес е необходимо да бъдете по-предпазливи и внимателни. Голяма е вероятността да направите грешки. Лесно ще се дразните от всичко и даже самите вие може да провокирате конфликт. Умереността трябва да се превърне в девиз за вас през днешния ден.

Стрелец – Днес сте твърде енергични и предприемчиви. Не насилвайте събитията и бъдете уверени, че нещата ще се получат добре. Всичко ще ви се отдава с лекота, без да срещате съпротивата на средата.

Козирог – Денят може да се окаже за мнозина от вас малко по-труден. Усилията ви може да си останат напразни. Необходимо е сега да проявите не само упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание.

Водолей – Днешният ден може да донесе начало на нещо важно за някои от вас. Не отлагайте за утре това, което можете да свършите днес. Не си позволявайте да стоите без работа. Отнесете се сериозно към молбите на близките си.

Риби – Намирате се в състояние на вътрешно напрежение и безпокойство, тъй като е  възможно да се пресекат вашите интереси с тези на някой друг. Не прибързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

Съветите на Фортуна

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е намалена, човек е по-малко активен, бързо се уморява, реакциите се забавят, затова не трябва да се захващате с дела, които изискват големи усилия.

Действията трябва да бъдат насочени към завършване на нещата, да не се започват нови. Да се избягват всякакви прояви на гордост и високомерие.

Денят способства духовното израстване, затова днес е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература. Благоприятно е за създаване на нови контакти и връзки. Уязвими органи на деня са очите и гърба.

Полезно е да се правят упражнения за очите. Благоприятно е за масаж на гърба.

В този ден може да зададете въпрос и да гледате към небето продължително. Във формата на облаците или чрез друг небесен знак може да откриете отговора.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук