Овен – Днес ще се радвате на добро настроение, което изглежда привлича хората и благоприятни ситуации за вас. Едно нещо, за което трябва да внимавате е арогантността. Бъдете горди, но не и досадни.

Телец –Постарайте се да добавите повече страст към любовния си живот. Колкото по-смели сте, толкова по-сигурно ще получите това, което искате. Доверете се на себе си и бъдете спонтанни във всички аспекти на любовта.


Тежки проблеми съсипват живота на 5 зодии през август

Близнаци – Днес е добър ден да си направите самоанализ и да се запитате как се справяте със ситуациите. Може да се наложи да бъдете по-напористи, за да стигнете там, където искате да отидете, а не да отстъпвате. Планетите ви благоприятстват и можете да постигнете много с малко повече постоянство.

Рак –Днес сърцето ви може да изпита някои колебания. Може да ви се струва, че емоциите ви са като дерайлирал влак. Най-доброто нещо, което трябва да направите в този случай, е да седнете и да ги запишете. Опитайте да напишете стихотворение, песен, писмо(което няма да изпратите) или напишете в дневник.

Лъв –Следвайте програмата или плановете, които сте си задали за деня. Избягвайте да се замесвате в задкулисни ситуации, тъй като те могат да ви създадат сериозни проблеми в бъдеще. Обърнете повече внимание на партньора си и заобикаляйте споровете.

Дева –Проблемите, с които се сблъсквате, започват да се решават по най-добрия начин. Денят благоприятства любовния ви живот и е добре да се възползвате, особено ако сте сами и искате да се обвържете с някого.

Везни –Поддържането на баланс може да не е най-лесната задача днес, но ако някой може да го направи, това сте вие. Другите хора няма да могат да бъдат много съпричастни с вашите чувства, така че няма да получите очакваните реакции.

Павел Глоба вещае драстични промени за 3 зодии през август

Скорпион –Имате някои оплаквания, които трябва да изразите на партньора си, за да се измъкнете от несигурността и съмненията, които ви измъчват. Не се колебайте да го направите и бъдете сигурни, че ще се чувствате много по-добре.

Стрелец –Програмата ви може да се смени внезапно. Денят ви носи много задължения. Освен собствените си проблеми, вие трябва да решавате и въпроси на близките ви хора, които се обръщат към вас и искат вашата помощ.

Козирог –Днес не вярвайте на никого, дори на хората, които смятате за приятели. Има признаци на измама. Някой може да скрие нещо от вас или дори да манипулира информация в своя полза. Уверете се, че първо сте проверили фактите. Не приемайте ничии думи на сериозно за нищо.

Водолей –Факт е, че напоследък имате много проблеми, които трябва да решите и се чувствате уморени. Не се влияйте от това, което ще чуете и оставете времето да ви покаже указанията, които трябва да следвате.

Риби –Връзката ви се нуждае от малко внимание, защото днес е лесно да стигнете до напрежение с партньора си. Избягвайте да засягате и решавате чувствителни въпроси. Излезте заедно на разходка, заемете се да правите нещо съвместно.

Лош късмет застига 3 зодии през остатъка от 2021 г. Ето кои

Съветите на Фортуна

Денят е свързан с Божията искра и носи чистота, вътрешна и външна хармония. Достатъчно е само да се постараете да поддържате тази хармония във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности, пише tribune.bg.

Денят е подходящ за мирни занимания, установяване на полезни контакти. В него не бива да има прояви на безцеремонност, нито дори да се повишава глас, никакви прояви на агресивност или завист. Приветства се умереността и вътрешният комфорт. Търсете духовна хармония и вътрешно спокойствие. Оставете активните действия за друг път.

В този ден става обновяване на кръвта на човек. Най-уязвимият орган е далакът.