Овен ​​​​​​​Този петък се замислете дали не пропускате нещо важно. Така ще ви стане ясно защо се чувствате некомфортно през последните дни. Залисани в работа забравяйте за някои важни моменти от връзката ви. Забавете темпото, особено ако сте рожденици.
Телец
Мнението ви не винаги може да е вездесъщо, но в някои конкретни моменти и при всеки отделен човек нещата не са толкова прости. Помислете дали не е по-добре да не сте прави за известно време, но щастливи с любимия ви човек.

Близнаци
Този петък може да ви изненада с интензивността на събитията. Изобщо не се отпускайте, защото е последният работен ден. Възможно е дори да останете след работно време, така че имайте вариант за реагиране, ако сте се уговорили за излизане.

Рак
Този петък ще постави точките на местата им. Изобщо не съжалявайте за случилото се. Станалото е това, което е трябвало и то е за добро. Ако престанете да упорствате в обратното ще ви е много по-лесно.

Лъв
Този петък се захванете с нещо напълно ново за вас, нещо, което никога преди не сте правили. Ще се учудите колко добре ще се справите и дори дейността може да ви стане любима. Все пак не пренебрегвайте останалите си задължения.

Дева
Колкото и странно да ви се струва, напълно е възможно работата и удоволствието да се съвместят. Точно това ще ви се случи днес. По този начин ще успеете да освободите почти целия си следобед така че от сега планирайте какво да правите с времето си.

Везни
Този петък ще имате всички шансове да убедите колегите си да възприемат идеите ви, които до скоро сте се притеснявали дори да споделите с тях. Действайте с размах, защото не всеки ден се предоставя подобна възможност.

Скорпион
Днес вероятно за вас ще е най-добре да не се включвате активно в това, което се случва около вас. Колкото и да е силно желанието ви да се намесите с мнение това по-скоро ще ви навреди. Бъдете звездата на вечерта, когато по-късно се видите с вашите приятели.

Стрелец
Този петък бъдете готови за това да ви посетят неочаквани и неканени гости. Имайте го предвид и се пригответе да ги посрещнете добре, независимо дали това влиза в плановете ви или не. Бъдете дружелюбни.

Козирог
Този петък ще ви покаже, че често животът е сложен, но и прекрасен. Една малка тайна твърди, че когато вярваме в доброто развитие на нещата то наистина се случва. Повярвайте и вие.

Водолей
През този ден не е необходимо да разкривате картите си пред другите. Ако все пак сте решили да го направите доброволно, по-добре да поизчакате по- подходящ момент, който обаче не е точно сега.

Риби
Денят ще ви раздели с ваша илюзия. Вместо да се хванете за бутилката започнете да правите планове за това какво ще правите с цялото си време на нов човек, когото очакват само хубави неща.