Овен – Денят ще ви донесе някои препятствия, които само ще засилят борбеността ви. За да постигнете това, което сте си поставили за цел днес, ще трябва да получите помощ или поне подкрепа. Психологически се подгответе да се влюбите много скоро.

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Телец – Говоренето няма да ви се отдава толкова добре днес, защото мислите ви ще са малко заплетени. Ако ходите на работа, разчитайте, че ще трябва да свършите чужда работа преди вашата. Що се отнася до чувствата, на хоризонта няма облаци.

Близнаци – Бъдете внимателни относно финансите, тъй като ще бъдете склонни към разхищение. Игнорирайте цялата непроверена информация днес и не се обяснявайте за плановете си. Приятелите ще бъдат много важни, особено когато има недоразумение в семейството.

Рак – Вашите финансови проблеми се стабилизират по някакъв начин и вие се чувствате по-спокойни и по-стабилни. В привидното спокойствие на ежедневието ще откриете ситуации, които отварят вратата към висшите реалности за вас.

Лъв – Атмосферата е спокойна и вие също. Имате волята да мислите и да виждате в положителна светлина, когато нещата не вървят по начина, по който искате, или когато имате проблеми. Не позволявате на малките дреболии да ви разстройват.


Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Дева – Вие насочвате енергията си към конкретни постижения. Знаете какво искате и стигате направо до точката, вашите действия са ефективни. На работа печелите благоволение и подкрепа от началниците си.

Везни – Няма да се налага да правите нищо специално, но все пак ще получавате положителни отзиви на всяка крачка. Може да бъдете възнаградени за вашите усилия в миналото или може просто да имате ден, в който да знаете как да направите добро впечатление.

Скорпион – Задачите, с които ще се сблъскате, може би ще отхвърлят вашите планове за почивка встрани. Амбициите ви ще растат, ще искате да реализирате всичките си желания и цели. Инстинктът ви няма да ви подведе.

Стрелец – Звездите ще ви обсипят с чар, ще подчертаят вашата красота и личност. Ще се появят нови възможности за успех. Ще търсите начини да ви помогнат да постигнете целите си. Вие ще решите да вземете нещата в свои ръце по време на работа.

Козирог – Работете усилено и резултатите ще бъдат много по-добри от очакваното, но можете да очаквате и комплименти или искрени похвали от колеги и приятели. Възможно е обаче напрежение да възникне в резултат на вашите усилия.

Водолей – Вие вървите напред, без никога да поглеждате зад себе си. Това е вашата голяма сила. Имате добра доза самочувствие. Дойде моментът да ускорите движението, да се отворите за другите, да се насочите към нови области на интереси.

Това са най-грубите зодии, бягайте далеч от тях

Риби – Вашата чувствителност, която е по-силна от обикновено, е положителна днес, ако се възползвате от възможността наистина да приемате всякакви сигнали. Този ден силно ви подканва да се насладите на земните удоволствия.

Съветите на Фортуна

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се предлага, както хубавото, така и лошото. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни.

Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите достойна награда.

Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа.

Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло, не трябва и да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

Луната е на празен ход от 18:08 часа до 21:49 часа. В този период нищо важно не започвайте, не купувайте.