Овен – Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот. Можете да разчитате на подкрепата на хора по-старши по възраст или статус. Не пренебрегвайте техните съвети.

Телец – Днес някои събития може да ви закарат в задънена улица, но вие сте толкова упорити, че няма да оставите магарето си в калта. В този ден звездите съветват да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.


Това са най-грубите зодии, бягайте далеч от тях

Близнаци – Може да се наложи да прекарате няколко часа активно в почистване, но това ще помогне за хармонизиране на енергията на вашия дом. Използвайте електрическите уреди по-внимателно. В любовен аспект всичко е спокойно, дори някак рутинно. 

Рак – Днес може да изпитате напрежение, да сте склонни да вземате прибързани решения, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интригите и подмолните игри на зложелатели. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Събитийният фон започва да придобива нова окраска, а личните отношения ще предизвикат повече емоции. Избягвайте да вземате участие в конфликти, особено с жени. Планирайте работата си с повече търпение и старание.

Дева – Добре е днес да минимизирате контактите. Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява доста зле и ще ви изнервя допълнително. Причини за разправии могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Везни – Не е изключено да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте, вярвайте във вашите способности и изобретателност. Лесно ще преодолеете усложненията. Умението да импровизирате ще е особено полезно при отстраняване на проблемите.

Скорпион – Запазете спокойствие и не се поддавайте на ничии провокации. Днес малко доза разум и мъдрост ще са ви много полезни, както и способността да отделяте наистина важните неща от тези, които не са стойностни.

Стрелец – Не забравяйте, че вашето импулсивно поведение и необмислени действия могат значително да попречат на вашите дела. Ако искате да постигнете успех, много е важно да сте в хармония с другите хора.

Козирог – Преди обед са възможни някои неприятни моменти, но става въпрос за дребни неща, на които не бива да се обръща внимание. Не са изключени неочаквани новини; те могат да повлияят на вашите планове. 

Водолей – Добър ден за уединение. Опитайте се да избягвате разногласията с близките хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления за този човек.

Риби – Настоящите проблеми е твърде вероятно да са свързани с минали грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да коригирате нещо от тях. Повишена е вашата емоционалност и степента ви на обидчивост.

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е неблагоприятна, може да има изтощаващ ефект върху вас, буквално да отнема силата ви. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо съществено, пише tribune.bg.

По-добре е да не се градят нови планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но внимавайте при работа с остри предмети. Има риск от нараняване.

Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден.

Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, тъй като навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно.

Ако е възможно, бъдете на дневна светлина, колкото може повече. Концентрирайте се върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.