Овен 
Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък. 


Телец
През този ден на вашия любим човек ще поиска да ви покаже някакви свои таланти в тази или онази област, и ще направи всичко възможно, за да се представи пред вас в най-добра светлина. Постарайте се да му се възхищавате: нищо друго не се изисква от вас.

Животът на тези зодии през април ще бъде раздиран от огромни любовни проблеми 

Близнаци
Близнаците жени днес цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планетите е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците мъже ще излъчват неповторим чар и ще привличат представителките на противоположния пол. В умели ръце такъв чар може да бъде крайно разрушителен!

Рак
Денят не само ще бъде не лош за вас, а даже в дреболиите ще ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият ви потенциал е висок и самочувствието ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства. 

Лъв
Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжаващите, и това все повече започва да ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Дева
Ще се наложи да избирате между желаното и необходимото, но за съжаление няма да успеете да обедините едното с другото. Чувството ви за дълг ще бъде както винаги силно, а това на моменти ще ви помага да се справите с отрицателните емоции. За съжаление раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за конфликти нараства. Възможни са неочаквани покани, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че тази вечер не трябва да стоите до късно, е най- добре да си легнете рано да спите. 

Везни
Днес ще ви бъде трудно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, макар че съвсем няма да целите това. Въпреки че не искате да обидите когото и да било, често правите забележки, които се тълкуват неправилно. По-добре говорете направо, защото по този начин ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да ви е излишна помощта на близките, но преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни наставления. Вашата „половинка” ще е приятно изключение и ще ви разбира от половин дума.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?

Вътрешната енергия на тези зодии е толкова силна, че могат да ни унищожат с нея!

Стрелец
Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което ви подсказва интуицията и правете само неща, които ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувството си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Не всичко, което блести, е злато.... Предлагат ви нещо, което предизвиква у вас неприятни усещания? Това предложение ви изглежда неоправдано или неетично? Изглежда е точно такова, и най-разумно от Ваша страна би било, да се откажете от него. Ако пък не сте уверени, консултирайте се с надежден източник, чийто съвети в миналото не са ви подвеждали. Само се убедете, че и в този случай човекът ще разсъждава безпристрастно. В професионалната ви дейност може да се появи сериозна работа, която ще се отрази негативно на вашето самочувствие. Времето е благоприятно за съставяне на различни документи, отнасящи се до финансите и професията ви.

Водолей
Днес вашият любим човек няма да е склонен да ви предостави свободно от себе си време, тъй като ще смята, че всички свободни промеждутъци, в които не сте заети с нещо много важно, ще трябва да отделите и посветите на него. Постарайте се да го убедите в противното, ако неговата позиция не ви устройва, но едва ли ще може да постигнете някакъв успех.

Риби
Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най-подходящият ден за експерименти от подобен род. Опитайте!