Новолуние януари 2023 г.– това е много важно астрологично събитие, което ще промени много съдби. То започва на 21 януари, като с идването му Меркурий, Марс и Уран вече не са ретроградни. Това носи спокойствие и свежи вибрации за голяма част от представителите на зодиака.

Нумеролог: Хората с тези числа на Съдбата ще се радват на невиждан късмет и успехи през 2023 г.

Изгрявайки в свободомислещия Водолей, януарското новолуние, което е първо за 2023 г., ще ни вдъхнови да подредим целите си и да започнем да работим по тяхното осъществяване в най-скоро време.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

Това може да стане чрез доста нетрадиционни подходи и дори поемане на рискове – нещо, което не е характерно за родените под определени знаци.

С това събитие стартира нов лунен цикъл или благоприятно време за стартиране на нови проекти или чертаене на планове за такива. Тъй като досега няколко планети бяха забавили своя ход и не бе хубаво да се стартират начинания, всички ще използват енергията на новолунието за своето личностно развитие.

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

Новолунието през януари има духовно значение, защото кара хората да повярват в своите заложби и да ги покажат на света, което има положителна страна. 

Всички зодиакални знаци ще имат възможност да се освободят от старите вярвания и да имат едно по-иновативно мислене, с което ще се отличат от останалите. Ако искат максимално да се възползват от този шанс, трябва да разберат мистичното значение на Луната на 21 януари и дните около тази дата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук