Звездна прогноза направи астрологът Азарей.

Едно от най-важните небесни събития е, че Меркурий вече не е ретрограден.

Вчера в 15:13 ч Меркурий стана директен, но е все още в своята стационарна фаза. Следващите два-три дни ще са силно зареждащи. Ще имате чувство за освобождение и облекчение. Нещата стават сякаш от само себе си. Ще цари дух на очакване и оживление. Всичко започва да си идва на мястото. Намират се решения на проблемите. Прояснява се съзнанието. Това, което се е укривало, излиза на бял свят. Проектите започват да се реализират.

Все пак не прибързвайте, а обмисляйте възможностите, които се предлагат.

За капак Слънцето направи съвпад с Плутон в 16:42 ч в знака Козирог, което носи слабости при вземане на управленски решения. Бъдете деликатни в общуването. Импулсивността не ще ви бъде от полза. Избягвайте масови събрания и тълпи.

На 20.01.2023 г в 10:31 ч Слънцето навлезе в зодиакалния знак Водолей. Ще бъдете приятелски настроени. Ще носите надежда и сбъдване на мечтите си. Бъдете опора за околните, слабите и немощните. Споделете своите радости!

Новолунието във Водолей ще ознаменува и началото на годината на Водния заек според китайската астрология. Това ще стане в събота. 

Бъдете щастливи!

Азарей

На 21.1.2023 в 22:54 часа ще настъпи новолунието в знака Водолей, с което ще настъпи Китайската Нова Година, която ще бъде под влиянието на Водния Заек.

Приятелите ще ви зарадват с идеи за срещи или ангажименти. Бъдете активни, особено в занимания в групи. Ако възнамерявате да се включите в обществено полезна организация – сега е момента. Подобни взаимоотношения, оказват влияние върху семейния и личен живот. Ще споделите с приятели информация за парични или финансови казуси. Мислите ви са ориентирани към високо поставените ви цели.

За някой от вас периодът ще бъде свързан с началото на интимна връзка. Свети Валентин ще засили емоционалния заряд на усещанията ви. Романтиката ще изпълни въздуха, а уютна вечеря с любимия човек ще стопли сърцето ви!

За някои от вас емоциите ще провокират промяна на възприятията ви. Понякога ще реагирате на емоциите на заобикалящите. Бъдете съпричастни. Възможно е да установите приятелски отношения с жени. Има вероятност тази дружба да възникне при групови събирания или семинари.

Обмислете своите желания и надежди, доколко те подкрепят вашата мисия и цел в живота. Закриляйте по-слабите и бъдете снизходителни. Бъдете проводници на новото, което идва в живота.

Използвайте новите социални средства, за да направите по-добро мястото, където живеете. Не забравяйте, че вашата молитва или искрено благопожелание променят света! Независимо от вярата, изпитайте усещанията си!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Водолей, Везни и Близнаци. То евентуално ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Лъв и Телец.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Приятелство

Любов, която получавате

Алтруизъм

Желания и надежди

Закрила

Използване на съвременни технологии за опазване на природата

Желая ви Любов, здраве и успех!

Азарей

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук