Понякога сексът може да те подведе и да те накара да правиш неща, които обикновено никога не би направила, само защото трябва да го имаш и то веднага! Някои хора могат да бъдат напълно доволни от нормален сексуален контакт, докато други имат нужда от пълна програма. За някои сексът може да е вълнуващ, романтичен, нежен..., а за други див, страстен и необуздан! Но доста често пък и нашите сексуални нужди вървят ръка за ръка с нашите настроения, пише cosmopolitan.bg.

Както в много други аспекти от живота, астрологията повлиява в оформянето на сексуалната ни личност, на нещата, които обичаме да правим в леглото и на това към какви партньори се насочваме.

Направихме класация на най-обсебените от секса зодиакални знаци, като започнахме от най-активните и завършихме с най-малко активните. Може да се изненадаш от начина, по който зодиите са подредени сексуално.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

1. Зодия Скорпион
Скорпионите са известни с интензивния си сексуален апетит. Те са изключително сексуални, обаче не са толкова сексуално презаредени, че да искат секс с който и да било. Не, скорпионите предпочитат да правят секс с някой, с който имат емоционална връзка. Това, разбира се, не означава, че са напълно против да имат някой за една нощ, но за тях е изключително важно да могат да се доверят на човека, с който са интимни.

2. Зодия Овен
Овенът е сексуалният акробат на зодиака. Той има огромен сексуален апетит, което го прави един от най-пристрастените към секса знаци. Не се притеснява да го прави с непознати, щом му носи удоволствие и горещи емоции. Представителите на тази зодия са известни като Кралете и Кралиците на бързината – те обикновено не разполагат с много време за секс. Те искат да задоволят нуждите си по различни начини и след това да продължат с другите си задачи.