Aко искате да се заредите с приятни емоции, обадете се на тях, пише marica.

Докато Козирозите и Скорпионите са сред зодиите, които са най-склонни към депресивни състояния, има три зодии, които винаги виждат чашата наполовина пълна.

Оптимистични и вечно весели, те успяват да заредят с позитивна енергия всички около себе си, а усмивката рядко слиза от лицето им.

Стрелец

Без никакви съмнения най-горе в списъка попада Стрелецът – за тях всеки ден е приключение и нямат търпение да видят какво ги очаква на всяка стъпка. Обичат да разнасят доброто настроение и сред хората, които ги заобикалят, затова и щастието им е истински заразително.

Най-добре се чувстват или сред близките, или някъде навън сред природата.

Лъв

Ако искате да си изкарате една незабравима вечер и да направите такива неща, за които после може да съжалите, обадете се на някой Лъв. Като душата на всеки купон, той е винаги готов за излизания вечер, щури идеи и всичко, което ще предизвика адреналина им.

Това, което най-силно им помага да се насладят на момента, е добрата компания.

Везни

Чаровни и отворени към света, представителите на зодия Везни привличат със себе си доброто настроение. Усмивката им е истински заразителна, а благодарение на влиянието на управляващата планета, Венера, са изключително харизматични, така че предразполагат всички около тях да се забавляват.

Обичат излизанията и вниманието на срещуположния пол, затова се чувстват най-добре, когато са заобиколени с много хора.