Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица, пише "Монитор". 

Овен 21 март – 20 април

Очертава се знаменателна седмица, в която ще постигнете напредък в делови план, в личната ви и търговска инициатива, но що се касае до връзките ви ще попадате все на неравностойни любовни партньорства, ще правите компромиси и ще се ядосвате после на себе си. На 8-ми е Ден на сърцето и сърдечните работи.

На 9-ти някои ангажименти ще се подновят, други ще се забравят и разрушат. На 10-ти Всичко предприето ще привлича спонсори, ще носи късмет и ползи. На 11-и Венера е в прегръдките на Сатурн и за родените около 10 април това ще носи авантюри, ревност и раздели.

Телец 21 април – 20 май

Седмица на придобивки и уреждане на важни дела. На 8-ми Родените в първите дни на зодията може да ударят джакпота в живота. От 9-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция. Ще получите и нова информация даваща възможност да тръгнете в желаната от вас посока.

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

На 10-ти вечерта не оставайте сами. На 11-ти е важно всичко да се дели поравно.Тръгнете смело към важни сделки, пътувания и преговори. Връзките ви ще се стабилизират, а родените около 10 май може да получат и предложение за брак. Предстоящото пълнолуние ще напълни банковата ви сметка.

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстоящото пълнолуние ще противопостави Луната от вашия знак на Слънцето и Меркурий от Стрелец, а Нептун от Риби ще дърпа конците и ще ви кара да се държите като марионетка. На 8-ми съдбата завърта своето колело, запраща някой надолу и издига друг до висините на триумфа и постиженията. На 9-ти Печелите съюзници и симпатизанти.

На 10-ти не изпускайте ръководната роля и се намесете в нужния момент. 11-12-и ще бъдат тежки и рискови дни за вас. Смирете амбицията, не планирайте старт на съвместни проекти и не правете опити да излизате от средата си. Всичко да е дозирано, премерено и с мярка.

Рак 22 юни – 21 юли

7-и 13-и са дните с най-голяма тежест, с много грижи за вас и с неблагоприятно стечение на обстоятелствата. На 8-и идват придобивки поради елиминацията на конкурент. Нещо непредвидено ще изскочи и ще ви вкара в нов коловоз. 9-10-и залагат нови отношения и правила. По дрехите ви ще ви посрещат и по делата и ума ще ви изпращат.

10-ти е ден на важни делови срещи.Отделяте своите от чуждите, набелязвате бъдещите задачи. 11-и е ден на агресия, на неравностойни и рискови връзки. 12-и носи помирение, но на 13-и попадате в капани.

Лъв 22 юли – 22 август

7-и е ведър и хармоничин ден, но 8-9-и ще дойдат с конфликти и неочаквани случайности, с неприятни срещи и взаимодействия, които ще ви ограбват душевно, материално и физически.

Бъдете дипломатични и в следващите два дни, за да доминирате в средата си и да получите каквото ви е нужно. От нещо дребно може да възникнат проблеми и да се случат събития, които да объркат планове и намерения. На 11-ти ще намерите изход от засадите и капаните На 12-и ще разделите неделимото преди, а на 13-и ще направите силен и обезпечаващ ход.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Дева 23 август – 22 септември

Настоящият период има за вас своята светла и тъмна половина. На 8-ми съдбата ще елиминира конкурент, ще парира опитите на някой да ви навреди и подлее вода. На 9-ти Променяте начина си на работа и живот.

До 10-и ще постигате методично целите си, ще получите и уредите нужните ви субсидии и оферти, ще се радвате на разбиране и протекции. Чакайте подаръци от съдбата, уреждане на важни за бъдещето ви споразумения и договори. Търсете спонсори и съюзници. На 11-12-и газите в тресавище от болки, грижи и неприятности. Ще получите нови предложения и назначения. Запазете неутралитет на 13-и.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 7-и не се опитвайте да надскочите себе си, а на 8-и бъдете внимателни с техника и транспорт. Ден на неочаквани обрати особено за родените в третата декада. 9-10-и са дни на активни действия в посока на бизнес интересите ви. 9-ти е благоприятен за сключване на нови договори. Не отминавайте без внимание всяко предложение. На 11-и не рискувайте в любовните връзки.

Венера е в прегръдките на Сатурн. Родените около 10 януари трудно ще се справят с изкушенията. На 12-и духовете се успокояват. На 13-и пренебрегвате задълженията си и грешите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

8-10-и са три дни, в които програмата, намеренията и отношенията ви коренно ще се разбъркат, променят и поемат в различна от планираната посока. Бъдете много внимателни в неделя.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Не тръгвайте рано на път, особено ако условията не са подходящи. Луна и Уран ви гледат в опозиция. В тези дни не давайте и не взимайте заеми. На 9-ти не бързайте да започвате нови дейности. На 10-ти Всеки компромис ще ви носи грижи и ядове. На 11-и смирете недоволството, за да не изпуснете контрола в ситуацията. На 12-13-и влизате във форма и постигате напредък.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 7-и проблемите се уреждат. На 8-и отвявате конкуренцията и получавате изгодни предложения. Животът на много от вас радикално ще се промени до дни. От 9-и планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий навлиза във вашия знак.

И докато другите се стягат повече за празниците, вие може да направите своя изненадващ и печеливш ход в бизнеса. На 10-ти свикайте и семейния съвет, обсъдете належащите инициативи и действия. На 11-ти бъдете умерени в искания и претенции. Довършете започнатото и си вземете своето. Чакайте награди и повишение.

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота непрежението ще нараства и лесно ще се изпокарате. Но от утре ситуацията ще се промени. Късметът ви се отпушва, в живота ви се появява важен покровител, спонсор и благодетел.

Ще ви се обаждат с предложения, ще направите своя силен и обезпечаващ бъдещето ход, а някой може и да се ожени. На 9-ти Външните промени ще се отразят положително на вътрешно ниво. До 10-и чакайте изгодна сделка, поръчка и пари в брой. На 11-и е точният съвпад на Венера и Сатурн във вашия знак. Той събира старото с младото и богатото с бедното.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен съботен ден с много варианти за приятни преживявания. Това не може да се каже за следващите три дни, в които ще се печете на бавен огън, ще давате повече отколкото ще получавате и плановете ви ще се променят в нежелана посока. На 8-ми Нещо, което сте смятали да ви излезе евтино ще се окаже двойно по-скъпо и губещо.

На 9-ти променете прическа и визия и другите може да погледнат различно на вас. На 10-ти Разделете приятелите от враговете и направете нужния болезнен избор. На 11-и взимате и това, което не ви дават, държите се агресивно и предизвикателно. На 12-и всичко да се дели поравно. На 13-и не престъпвайте закона.

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-ми всяко добро дело ще се отплаща и носи радост. На 9-ти извършете цялостно преобразяване, променете поведението и отношенията си и ще излезете на челни позиции. На 10-ти всичко предприето ще носи късмет и ползи.

До 11-и ще постигате максималното в ситуацията, в която се намирате. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Чакайте извънредни пари и придобивки. Някой ще се похвали и с повишение или с така желаното преназначение. Нарастват личните ви амбиции и възможности, но на 11-и е добре да се поспрете. На 12-и спазвайте закона, а на 13-и действайте и вървете напред.