Мария е в тежко психическо състояние. Момичето е в шок и е под постоянно наблюдение, а най-близките й са неотлъчно до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът на 18-годишното момиче Валентин Нанев.
„Мария разказа, че е била подмамена от Богдан Динев, известен и като Боньо Фаса, поканил я в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. тя е извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена”, категоричен бе Нанев и допълни: „Извършеното от нея не е престъпление – тя е защитавала живота си”.

„Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти”, поясни защитникът й и добави, че за съжаление в България от „Осанна до разпни го има малка разлика”.

Нанев заяви, че и други жертви на рецидивиста Динев са се свързали с него и са разказали покъртителни истории.„Говорих с жена, която само, за да се спаси от него е скочила от четвъртия етаж и се е потрошила цялата. По-страшна е друга история. С мен се свърза мъж, който разкри, че през 90-те години Динев е бил ухапан от жена, която се е опитал да изнасили. Тогава той озверял и й извадил зъбите с клещи. Зловещата случка се е разиграла в Стара Загора”, разкри Нанев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ДРАМАТА В СТАРА ЗАГОРА!