Братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов Марио разтърси мрежата след като сподели публикация с новина за сина на бившия гард на Братя Галеви - Васил Капланов. Припомняме, че именно Капланов е последният човек, за който се знае, че е видял Янек.

Горещи новини по случая с мистериозно изчезналия Янек МилановМарио сподели новина за сина на гарда, в която се казва, че непълнолетният син на Каплата кара мотор и БМВ с 220 км/ч. Информацията е на Флагман. 
 

 

А ето и какво гласи самият материал:

Психопат по рождение, ненормалник по избор. Това е кредото на Никола Капланов, може би най-известната фигура сред младите хора в Дупница. Известен е не като отличник в олимпиади на местния Механотехникум, нито като състезател, счупил спортни рекорди. Това е недосегаемият син на бившия гард на братя Галеви – Васил Капланов-Каплата, пише "Флагман".

Когато вписва мотото, на което подчинява своя живот, Никола все още няма 18 години. Това не му пречи обаче да яха пистов мотор „Кавазаки” с 220 км/ч, снимайки едновременно с това брояча на скоростта.

Не му пречи също, на 17-годишна възраст, да управлява БМВ 330 xd, наречено “My beauty”. И да се гаври с полицаите, които го спират за проверка, снимайки ги с мобилен апарат как се чудят и маят какво да го правят.

50 дни след изчезването на Янек начертаха най-черния сценарий за съдбата му

За пореден път Никола е зад волана на мощния автомобил – разбира се, без книжка, форсирайки двигателя до лудост за минувачите и останалите участници в движението в Дупница.


Натиснал докрай газта на мотор "Кавазаки", 12 август 2017 г. Тогава Никола е на 17 години

На абитуриентския му бал през май 2019 г. баща му прави следното официално съобщение в профила си във Фейсбук: „Аз напред, ти зад мен”. С днешна дата Никола е студент в Югозападния университет и следва право.

Утре може и да правораздава в Дупнишкия съд или да повдига обвинения в защита на държавността и реда. В Дупница доскоро никой нямаше да дръзне да си пъха носа в начина на живот на семейство Капланови, знаейки от години на какво е способен бащата и на какво би могъл да научи наследника си.

Това е красавицата, с която джитка ученикът, който ще навърши пълнолетие през март 2018 г.,
но тук сме все още в края на май 2017 г. 

 

Дали са го засекли и се чудят какво да го правят,
след като за пореден път Капланов-младши шофира без книжка. 
Снимката е направена от шофьора зад волана и качена в Инстаграм
за подигравка на униформените, изпаднали в безизходица

Капланов дрийм, когато е на 15 години и вижда какво му показва татко Васил 

 

Бащата в послание към сина на абитуриентския му бал: като Господ от Библията,
когато трябва да следва.

Кадрите са изпратени от дупничани. Хората настояват разследващите органи да обърнат внимание и на Капланов-младши, предвид натрупалото се напрежение, прерастващо вече в масово отвращение от липсата на информация за безследно изчезналия Янек Миланов, на 43 години.

Веднага под публикацията на Марио се заредиха и гневни коментари. Ето част от тях:

Pepa G. Ivanova да каже на баща си, да признае къде е Янек
 

Драмата с Янек продължава: Това решение на съда смрази кръвта на Каплата


Teodora Daneva Крушата не пада по-далеч от дървото, за съжаление!

Galina Ganeva Поредния дрисльо и убиец по пътищата, също като тоя мизерник който уби Милен Цветков. Пази боже от такива нещастници.....

Поли Андонова Зящо трябва да се намесват и децата?

Mark Ulpius Trajan На такива деца някой трябва да им дърпа ушите и удари плесници, че утре като те шибне на кръстовището, ще те питам.

Поли Андонова Mark Ulpius Trajan Искам да кажа ,че децата не са виновни за грешките на родителите си.Тава беше по време на комунистическия режим.

Mark Ulpius Trajan А аз казвам, че на такива "миропомазани" малки бандитчета трябва да им се дърпат ушите и ударят плесниците докато е време, че ще станат същите помияри като родителите си.

Delcho Diana Simeonovi крушата не пада по далече от дървото

Delcho Diana Simeonovi сега като остане баща му ненаказан ще прави като него", гласят част от тях.

Братът на изчезналия Янек разтресе мрежата с тези думи СНИМКА

Припомняме, че на 31 юли т.г., Янек трябваше да се срещне с Капланов-старши, за да разреши недоразумение от личен характер. Достатъчно много свидетели са го видели как се качва в джипа БМВ на Каплата. Именно от тази нощ дупничанинът Янек Миланов потъна вдън земя, а местното РУ в Дупница вместо да започне моментално разследване на убийство, се размотава с имитация на дейност по евентуално отвличане.

До ден днешен. Местната общност явно повече не може да търпи застоя на разследването, въпреки че Васил Капланов се намира в ареста. Той попадна зад решеките на 4 септември след отправена директна заплаха за убийство по телефона на мъж, членуващ във фейсбук групата „Къде е Янек?”.

Бившият гард на Галеви всъщност беше арестуван седмица преди това заради неправилно съхранение на боеприпаси и заради извадено от архива потулено дело преди 8 години – за побой над съсед. Възмущението на хората расте с всеки изминал ден, защото са наясно, че с подобни вели обвинения, Капланов няма да остане за дълго в ареста, а сегашното положение не им носи възмездие за всичкото страдание, причинено на близките и приятелите на Янек.