Братя на кръвожадния убиец от Галиче - Аксел Олеков, са били задържани, след като се пребили от бой възрастен човек в белослатинското село. Агресията се отключила, след като 73-годишният И.Д.А. направил забележка на непълнолетен местен тийнейджър и 22-годишния И.С.Ж. да не брулят орехи от негово дърво, съобщава "Конкурент".

Окончателно: Извратенякът, убил и изнасилил Андреа от Галиче, влиза зад решетките

Двамата нападнали с дървени колове възрастния човек, който е дядо на прочулия се като жертва на Ценко Чоков – Веселин Тушинов. Преди това биячите изкъртили вратничката в имота на жертвата си. Последвал брутален бой, след който дядото бил закаран в белослатинската болница с мозъчно сътресение, охлузни рани по лицето и съмнение за два счупени пръста на едната ръка. Според лекарите обаче няма непосредствена опасност за живота на бития мъж.

Двамата биячи са били задържани с мярка до 24 часа в ареста на райоинното управление в Бяла Слатина. Те са роден и доведен братя на кръвожадния килър Аксел Олеков. Той уби по особено мъчителен начин 17-годишната Андреа Руменова през януари 2020 г. Убиецът се вмъкнал в къщата на ужасите, пребил от бой момичето, а след това извършил полов акт с още топлото й тяло. На тръгване обрал парите на жертвата си.

Заради жестокото убийство Аксел беше осъден на 18 г. затвор.