Пазачи на строеж в бургаския ж. к. „Изгрев” се млатиха като животни вчера следобед след скандал. За боя е подаден сигнал в Пето РУ около 21.50 часа.


В строителния обект, разположен до бл. 5 в ж. к. „Изгрев”, при който по неустановени до момента причини 48-годишен бургазлия нанесъл побой на 51-годишен бургазлия. Потърпевшият получил фрактура в областта на челюстта и лявата ръка, но е без опасност за живота. Настанен е за лечение в отделение „Неврохирургия” към УМБАЛ – Бургас, пише "Флагман".

Извършителят на деянието е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от  служители на Пето Районно управление – Бургас.

Още едно меле беляза вчерашния ден в Бургас. Около 17.30 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение са скандал, последван от сбиване, възникнали в района на общински пазар „Краснодар” между бездомници.

Установено е, че в инцидента участвали двама мъже – 52-годишен ямболлия и 27-годишен мъж от Сливен. Вследствие на сбиването 52-годишният мъж получил фрактура на тазобедрената става, прегледан е в УМБАЛ - Бургас, но отказал хоспитализация, а 27-годишния мъж получил лицева фрактура / настанен е за лечение в отделение „Неврохирургия” към УМБАЛ-Бургас/.

Причините за сбиването са в процес на изясняване. По случая е образувано бързо производство.