Юристът Борислав Цеков възпламени истинска бомба с изказване по отношение на източените 3.9 млн. лева от сметките на бившия футболист Мартин Петров.
Цеков е известен с твърдата си и безкомпромисна позиция по обществено значими теми, от които други негови колеги бягат с предпазливо мълчание.

Ето как Цеков коментира казуса с Мартин Петров на личната си фейсбук страница:

"Банкстерите не си поплюват. Знам за още поне 2 такива случая с други две банки от последните години - източване на сметки на клиенти от банкови служители. И въпреки че са виновни, не връщат парите, докато не се намери начин да бъдат силно притиснати от властта.

Иначе ти казват да пиеш една студена вода и толкоз. Сигурно има и още подобни банкстерски измами, но не стават публично достояние, защото по правило банката-измамник рекетира жертвите да подпишат протокол, че няма да дават гласност на случая и само при това условие връщат парите. Браво на Мартин Петров, че още в началото направи публично достояние и измамата, и банката".
 

Борислав Цеков

По-рано днес БЛИЦ публикува и коментар на финансов експерт, който обясни как работят частните (лични) банкери и защо Мартин Петров изгоря с почти 4 милиона лева.

Вчера пред БЛИЦ и изпълнителният директор на "УниКредит Булбанк" Левон Хампарцумян даде любопитен коментар за изчезналите милиони на Мартин Петров. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ПО ГОРЕЩАТА ТЕМА В БЛИЦ!