Младежът Кристиан Николов, който причини тежката катастрофата с Милен Цветков, е празнувал заедно с приятелката си Симона Цветкова рождения й ден в местността "Златните мостове" на Витоша, научи БЛИЦ от информирани източници. 

На празненството, което се състояло ден преди фаталния инцидент, при който загина журналистът, присъствала голяма групичка млади хора, сред които е бил и аверът им Георги Иванов - син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Припомняме, че Симона Цветкова и Георги Иванов също са пътували в тузарския джип на Николов при мелето. 

Само в БЛИЦ! Изплуваха скандални подробности от миналото на убиеца Кристиан и приятелката му! СНИМКИ

Полицията се отзовала на сигнал за шумното парти по време на карантината и се отправила към мястото, за да санкционира наглите нарушители и да ги изгони.

Там органите на реда срещнали изключително арогантно и надменно поведение от младежите, а синът на Лъчезар Иванов дори изтъквал, че баща му е депутат.

В крайна сметка, след намесата на полицията партито приключило, след което 22-годишният Кристиан отпрашил със скъпото си возило, а приятелите му се разотишли.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес на Симона Цветкова и Георги Иванов бяха повдигнати обвинения за затаяване на истината. Наложена им е парична гаранция в размер на 10 000 лева. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!